Newcastle United, Rodrigues'ten Vazgeçmedi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Newcastle United, Rodrigues'ten Vazgeçmedi!


galatasarayli_garry_rodrigues_icin_newcastle_israriyK.jpg

Transfer çalışmaları kapsamında takımdaki önemli isimlerden biri olmayı başaran Garry Rodrigues'in satışına onay vermedi. Sezon başında Galatasaray'a 6 milyon poundl'uk resmi teklif yapan Newcastle United'ın Garry Rodrigues'ten vazgeçmediği ortaya çıktı.

Rodrigues'i transfer etmek adına Türkiye'ye gelip Ankara'daki Osmanlıspor maçını da izleyen İngiliz ekibi bu oyuncudan vazgeçmedi. Galatasaray'ın "Şampiyonluk hedefimiz var. Bu sene Rodrigues'i veremeyiz" diyerek 6 milyon pound'luk teklifi kabul etmemesine karşın Newcastle United Kulübü, genç oyuncuyu radarından çıkarmadı.

İngiliz ekibinin temsilcileri ve scout ekibi Rodrigues'i takibe devam ederken bu transferden vazgeçmeyip Ocak ayı ya da sezon sonudan bu transferi bitirmek istediği öğrenildi. Sarı kırmızılı yöneticilerde Newcastle United'ın bu ilgisi ve yaptığı teklifi de doğruladı.

Rodrigues, bu performansını sürdürmeye devam ederse İngilizlerin fiyat artırmasına kesin gözle bakılıyor.

Futbol Arena
 
6 veren cikiyorsa aninda satsinlar. Garry gibi futbolcular kum gibi kayniyor. 6 ya satarsin 1-2 ye yenisini bulursun.
 
hocam yapma etme gözünü seveyim millet ne topçuları ne fiyatlara satıyor biz formda adamı 5 e mi okutucaz bu piyasada? sonra niye kazıklandık diyoruz çakal olucaksın çakal.

Yüzde 20 side paoka gidicek zaten çok boş bi satış olur öyle 26 yaşında daha acelemiz neyse maaşı az zaten oynat istatistik kassın 9 10 a sat aşagısında satarsak direkt zarar olur.
 
Yüzde 20 side paoka gidicek zaten çok boş bi satış olur öyle 26 yaşında daha acelemiz neyse maaşı az zaten oynat istatistik kassın 9 10 a sat aşagısında satarsak direkt zarar olur.

Aman Allahim ben onu tamamen unutmustum. 26 yasinda Yunanistan dan 3,5 Milyon'a aldigimiz adama bir de sonraki satistan %20 pay verecegiz ha.

Ah Dursun ah.
 
Üst Alt