Neymar'ın PSG'ye Transferine La Liga Engeli | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Neymar'ın PSG'ye Transferine La Liga Engeli


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neymar-open-to-dream-PSG-move.jpg

Ünlü futbolcu Neymar'ın transferine veto. Fransız devi Paris Saint Germain’in, Barcelona’nın yıldızı Neymar’ı transferine La Liga yönetiminden veto geldi.


Gerekçe olarak Neymar’ın sözleşmesindeki bazı problemler gösterilirken PSG’nin 222 milyon euro’luk serbest kalma maddesini ödemesi ise Finansal Fair Play’in ihlali olduğu iddia edilerek kabul edilmeyecek.

La Liga Başkanı Javier Tebas daha önce yaptığı açıklamada, “PSG tüm Finansal Fair Play kurallarını ihlal etmekle kalmıyor, Avrupa Birliği’nin ekonomik rekabet kurallarını da hiçe sayıyor. UEFA'ya göndereceğimiz rapora bunu da ekleyeceğiz” demişti.

PSG'nin 222 milyon euro'luk ödemesini kabul etmeyen La Liga'ya Fransa'dan cevap geldi.

Fransa Futbol Federasyonu, PSG'nin Neymar için yaptığı serbest kalma bedeli ödemesinin La Liga tarafından kabul edilmediğini açıklamasının ardından konunun nasıl çözüleceği merak konusu.

Neymar kulüple bağlantısını kesmiş ve takımdan ayrıldığını açıklamıştı. Transfer ücretini etik kurallar dışında değerlendiren La Liga yönetimi transfere izin vermedi.

Konuyla ilgi Ligue 1 yönetimi: "La Liga'nın tavrını anlamsız buluyoruz. PSG'yi destekliyor ve Neymar'ın kontratının bir an önce imzalanmasını bekliyoruz" açıklamasını yapması çok uzun sürmedi.
 
O zamam neden 222 milyon euro bonservis yazdirmaya musade ettin diye sormazlar mı adama. Bayağı bir zoruna gitmiş ispanyol tayfasının.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Barcelona, Neymar'ın 222 milyon euroluk serbest kalma bedelinin ödendiğini ve oyuncunun takımdan ayrıldığını açıkladı.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt