Niang: "Galatasaray'a gelirim ama..." | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Niang: "Galatasaray'a gelirim ama..."


Al Sadd'da mutlu olmayan Senegalli golcü sinyal verdi Fatih Terim istiyor, menajeri Aklill pazarlık masasında.



Elmander'den istediği verimi alamayan, Baros'un formsuzluğu ve sık sakatlanmasıyla G.Saray'da ibre Mamadou Niang'a döndü. F.Bahçe'den ayrılıp Al Sadd takımına giden ancak burada mutlu olmayan Senegalli forvet de G.Saray'a sıcak bakıyor. Niang'ın menajeri Karim Aklill, "Türkiye'den ciddi teklifler var. Mamadou dönmeyi düşünüyor" diyerek bombayı patlatmıştı. Menajer Aklill; Marsilya, Zaragoza ve Fulham ile temasların sürdüğünü de ekleyip, ortalığı kızıştırıyor.



NİANG: KORKUYORUM



LA Phoceen gazetesi, "Paragöz Niang'a istediği rakamı ancak G.Saray ödeyebilir. Menajeri de onu Türkiye'ye döndürmek ve yeni bir vurgun yapmak için çalışıyor" diye yazdı.



Fatih Terim'in, yakın çevresine, "Tam aradığımız forvet. Üstelik kanatlarda da oynayabiliyor. Alınmasını isterim" dediği belirtiliyor. Niang'ın menajerine "G.Saray benim için cazip. Al Sadd takımında fazla kalamam. Ancak F.Bahçe taraftarının tepkisinden çekiniyorum" diye konuştuğu da öğrenildi.



Milliyet
 
Cevap: Niang:Galatasaray'a gelirim ama...'



Marsilyadayken gelmesini çok istemiştim heleki Türkiyede oynanan bir bjk maçı varki hayran kalmıştım adama ama geçti artık Drogbaya basarım parayı daha iyi
 
Cevap: Niang: "Galatasaray'a gelirim ama..."



fenerbahçedeki bütün forvetler alexe mahkumdur..alex efendi isterse o forvet 20 gol istemezse 8-10 gol zor atar..bunuda genelde forvetin alacağı para belirler..niang galatasaraya gelirse kendiyse uyumlu bir forvetle büyük iş yapar..inşallah gelir..
 
Üst Alt