# Nicklas Bendtner | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Nicklas Bendtner






582f4bendtner_nicklas_gal_640%20(Kopyala).jpg




G.Saray, Arsenal’in Danimarkalı yıldızını kaptırmamak için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Benfica’nın da istediği yıldız oyuncu için bu hafta görüşme yapılacak.



Haberin Devami GSC Portal'da






 
Cevap: Bendtner Trafiği!



Ünal Aysal'in sürekli dünya yildizi forvet alacagiz demesinden sonra bu gelirse olacaklari tahmin etmek istemiyorum. Kaleci mevzusu gibi oldu bu forvet meselesi. Umarim Muslera gibi iyi bir kaleci aldiklari gibi bir forvette alirlar. Bu Bendtner olamaz.
 
"Galatasaray fantastik bir kulüp"



Galatasaray’ın transfer gündeminde olan Danimarka Milli Takımı’nın golcüsü Nicklas Bendtner, sarı-kırmızılı kulübe sıcak mesajlar gönderdi.



853800-14480563-640-360.jpg




Avrupa Futbol Şampiyonası’na erken veda eden Danimarka Milli Takımı ile birlikte önceki akşam Polonya’dan özel uçakla başkent Kopenhag’a dönen 24 yaşındaki genç yıldız, Kastrup havalimanında Milliyet’in sorularını yanıtladı. Portekiz maçında attığı gol sonrası iç çamaşırını gösterdiği için UEFA’dan ağır ceza alan Bendtner’i havalimanında Danimarkalı basın ordusu karşıladı. Milliyet Gazetesi’nde Ali Naci Küçük imzalı röportaj şöyle:



"Bendtner’e, Türk gazetecisi olduğumuzu söyleyip, isminin transferde Galatasaray ile anıldığını hatırlattığımızda yüzünde sıcak bir gülümseme belirdi ve “Fantastik ve büyük bir kulüp” yanıtını verdi. Galatasaray’dan teklif alıp almadığı konusuna şu anda fazla yorum yapmak istemediğini belirten Bendtner, Avrupa Futbol Şampiyonası sırasında söylediği gibi Şampiyonlar Ligi’nde oynayan bir takımda forma giymek istediğini tekrarlayarak, Cim-Bom’a mesaj yolladı. Uzun sezonun ardından Avrupa Futbol Şampiyonası’na gittiğini vurgulayan Bendtner, menajeri olan babası Thomas Bendtner ile gelen teklifleri değerlendireceklerini belirtti.



“Önce tatil yapacağım”

Arsenal ile 2 yıllık daha sözleşmesi olduğunu ve buna sadık kalmayı hedeflediğini belirten Bendtner, kulübünün kendisini takımda tutmak istememesi durumunda gelen ilginç tekliflere cevap vereceklerini ifade etti.



Galatasaray ile aralarında temas olup olmadığı sorularını ısrarla yanıtsız bırakan Bendtner, “Önce bir tatil yapmalıyım. Buna çok ihtiyacım var” dedi.Bendtner, Portekiz’e attığı ikinci golden sonra şortunu hafifçe indirerek, iç çamaşırındaki yazıyla, İrlandalı bahis şirketi Paddy Power’in gizli reklamını yapmıştı. UEFA’nın 1 maç men ve 100 bin euro (yaklaşık 227 bin lira) para cezası verdiği Danimarkalı golcü parayı ödemekten kurtuldu. Paddy Power şirketi, Bendtner’e verilen cezayı karşılaşacağını açıkladı. Bendtner 1 maç men cezasını 2014 Dünya Kupası elemelerindeki Çek Cumhuriyeti maçında çekecek.



Oğullarına adadı

Bendtner, Danimarka Milli Takımı teknik patronu Morten Olsen’in Avrupa Şampiyonası sırasında futbolcularına koyduğu sosyal paylaşım sitelerini kullanma yasağını ülkesine döner dönmez bozan ilk futbolcu oldu. Bendtner twitter’inden, Portekiz’e attığı ilk golü 2 yaşındaki oğluna adadığını yazdı.



İki talip daha

İngiliz basını ise Arsenal’de forma giyen Bendtner’i, Galatasaray dışında iki kulübün daha istediğini yazdı. Gazeteler, Alman Bundesliga’nın son şampiyonu Dortmund ve Swansea’ye yeni teknik direktör olan Danimarka’nın altın çocuğu Michael Laudrup’un da Danimarkalı yıldızın peşinde olduğunu yazdılar.



Galatasaray fantastik bir kulüp - Süper Lig 2011-2012 - Futbol - Eurosport
 
Üst Alt