'Nicolas Cage ölümsüz' | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

'Nicolas Cage ölümsüz'


Nicolas Cage'e ait olduğu söylenen 1870 yılında çekilmiş bir fotoğraf yüzünden aktörün vampir olduğu iddia ediliyor.

110919_cage2.hlarge.jpg


Nicolas Cage’e çok benzeyen bir Amerikalının iç savaş sırasında çekilmiş fotoğrafı eBay’de 1 milyon dolar fiyatla satışa sunuldu.



Huffington Post'un haberine göre; Washington'da yaşayan Jack Mörd, satışa çıkardığı fotoğrafın eBay ürün açıklama kısmında “Nicolas Cage bir Vampir/1870/Tennesse” yazılı olan siyah beyaz fotoğrafın, Nicolas Cage’in sadece başarılı bir aktör değil aynı zamanda iç savaş döneminde de yaşamış bir vampir ya da benzeri ölümsüz bir varlık olduğunun kanıtı olduğunu iddia ediyor.



'Con Air', 'Ghost Rider' ve 'The Rock' filmlerinin 47 yaşındaki yıldızına oldukça benzeyen fotoğraftaki adamın 1870’li Tennessee eyaletinin Bristol kentinde yaşayan gerçek bir şahsa ait olduğu ve photoshop ya da farklı bir grafik programıyla düzenlenmiş olmadığı vurgulanıyor.



ntvmsnbc



:coffee::coffee::coffee:
 
Cevap: 'Nicolas Cage ölümsüz'



gerçekten enteresan bi benzerlik.kulaklar işi bozuyor sadece.cage ölümsüz olsa da fena olmaz hani.bayılıyorum bu adamın sanatına.
 
Cevap: 'Nicolas Cage ölümsüz'



Ölümsüz olması için teknik olarak hayatının normal yollarla son bulamıyor olması lazım, 1870'den fotoğrafı olan biri için "yaşlı" demeyi tercih ederim, ölümsüz yerine.
 
Üst Alt