Nigel de Jong Taraftarlarla Buluştu | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Nigel de Jong Taraftarlarla Buluştu


3d20b28701ae433d982b1d9901871734.jpeg

Yeni transferlerimizden Nigel de Jong, Beyoğlu GSStore'da taraftarlarla buluştu. Burada yeni sezon formaları ile diğer resmi ve lisanslı ürünleri imzalayan Nigel de Jong, GSTV'den Deniz Gülen'in de sorularını yanıtladı.


Sağlık durumuyla ilgili konuşan Hollandalı futbolcu, "Çok iyi durumdayım ve kendimi iyi hissediyorum. Takımla çalışmalara başladım. İlk resmi maçta takımda olacağımı ümit ediyorum" dedi.

Gördüğü ilgiden dolayı mutlululuğunu da dile getiren De Jong, "Çok şansılıyım. Burada müthiş bir ilgi var. Zaten geldiğim günden bu beri gördüğüm ilgiden memnunum. Ben de taraftarların bu sevgi gösterisine sahada iyi bir performans sergileyerek yanıt vermek istiyorum" şeklinde konuştu.

Nigel de Jong son olarak takım arkadaşları sayesinde uyum sürecini çabuk atlattığını söyledi ve "İstanbul'u gezmeye ise henüz vakit bulamadım. Çünkü önceliğimiz futbol. Ailemin de İstanbul'a yerleşmesi oldukça zaman aldı. Vakit buldukça İstanbul'u tanımaya çalışacağım" diyerek sözlerini tamamladı.

Galatasaray.org

Nigel de Jong Taraftarlarla Buluştu
 
Geldiginden beri iyi durumdayim diyor ama hic öyle gözükmedi ilk macinda. Bu adami takim savunmasi iyi olan takimda izlemek gerekir. Bizim gibi acik veren takimda rezil olabilir.

Tolga-De Jong izlemek isterim.
 
Üst Alt