Nihayet 3 Puan: Yusuf Fahir'in Büyüsünü Seri & Donk Bozdu! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Nihayet 3 Puan: Yusuf Fahir'in Büyüsünü Seri & Donk Bozdu!


ERecywTW4AQjJ37


ERexRiQXsAAF2w-


YILLARDIR Kadiköy'de dönen hukuksuzluklar ve ahlaksizliklarin sonucunda beraberliklere sevinir hale gelen cirkef Fenerbahce camiasi bugün itibariyle timarhanelik olmustur.

Galatasaray'in bu kez bir Avrupa takimi gibi sahaya cikip oyun disiplininden kopmayarak mücadele etmesi ve hak ettigi galibiyeti söke söke almasi bir sok etkisi yaratti.

Öne gectigi zaman bile 4 yiyip dönen Galatasaray, bugün 1-0'lik yenilgiden 1-3'lük galibiyet elde etmistir.

1.Savunmada RYAN DONK faktörü. Havadan ve karadan top göstermedi rakiplerine. Duran toplarda cikti vurdu.

2.Orta sahada JEAN MICHAEL SERI faktörü. Orta sahada adeta bir KOMUTAN gibi arkadaslarini yönetti.

3.Her yil oyuncularimizi tahrik edip bir sekilde orta sahada oynayan oyunculari sindiren Fenerbahce yine Ozan, Tolgay ve Dirar üzerinden oyuncularimizi baski altina almaya calisti ama tahriklere kapilmayan ve sakin kalan Galatasaray kazandi.

4.Selcuk Inan ve onun gibi mücadele gücünden yoksun yumusak orta sahalar ile oraya gidip elimiz bir cok kez bos döndük. Bugün eksik kaldigimizda bile dan dun oynamak yerine pasla cikan, Marcao ve Seri üzerinden kenarlari cok cabuk aktif eden ve Onyekuru'yu sürekli stoperlerin arasina sarkitan Galatasaray oyun akliyla ve kalitesiyle bu maci kazanmistir.

5.Ikinci yarinin basindan 65'e kadar ezici bir oyun ortaya koyamadik ama Fatih Hoca o zaman dilimini tekrar izleyip neleri yapamadigimizi inceleyecektir.

6.Ersun Yanal, Fatih Terim'in herzamanki gibi yine Mariano üzerinden oyun kuracagini düsündü ve oraya cok ekstra önlem aldi Cigerci kazmasi ile. Döküntü Fener savunmasini ortadan yara yara kanatlara inerek delince Ersuncugumun plani tutmadi. Strateji tutmayinca sürekli faullerle oyunu durdurmak istediler.

7.MUSLERA'ya sadece Ekici'nin sutunda ihtiyac duyduk. Takimin saha ici lideri oldugunu bir cok kez gösterdi, mac sonunda röpörtajda o kadar cok sey söyledi ki bugün bu maci almak icin sahaya ciktigini gösterdi.

8.Yillardir sadece beraberligi kurtarmak icin sahaya cikan Fenerbahce bugün o psikolojinin üzerine bir de Ali PALABIYIK desteginden mahrum kalinca tüy dikti. Koltuklari parcaladilar.

IYI KI GALATASARAYLIYIM!:sarıkalp::kırmızıkalp: DONK'UN GOLÜNDE ARKADA FEGHOULI'ye DIKKAT EDIN! Mactan sonra Seri'nin sevincine bakin. GALATASARAY TAKIMI BU!
 
younes ibn handa bozdu. maçtan önce ortasahada sakız sektirmesi de büyü bozma ritüeliydi. kendini feda ederken yanında bir kuş götürmesi gerekiyordu o da deniz oldu
23658.jpg
 
Üst Alt