Niklas Süle'ye Milli Teklif! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Niklas Süle'ye Milli Teklif!


TFF isminden dolayı kendisini Türk sanıp Türkiye Milli Takımında oynaması için teklif yapmış. Bakalım daha ne kadar rezil olmaya devam edecekler.

Twitter
 
Almanya Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim’da forma giyen Niklas Süle, Alman medya organı TZ’ye verdiği röportajda soyadıyla ilgili çok ilginç bir anısını anlattı. 22 yaşındaki savunma oyuncusu, ismi Türkçe’yi çağrıştırması nedeniyle Türkiye’den genç milli takım için davet aldığını söyledi.

“ADIMI TÜRKÇE’YE BENZETMİŞ”

16 Yaş Altı Almanya Milli Takımı’nda oynarken bir Türk yetkilinin kendisini aradığından bahseden Süle, “Soyadımı Türkçeye benzettikleri için beni Türkiye U16 takımına davet ettiler ancak ben Macar asıllı bir Alman olduğumu söylediğimde karşımdaki kişiyi hayal kırıklığına uğrattım” dedi.

SÜRPRİZ HOFFENHEIM’IN PARÇASI

Geçtiğimiz sezon küme düşmekten son haftalarda kurtulan ve bu sezon büyük bir çıkış yakalayarak şu anda ligde 4. olan Hoffenheim’da forma giyen Niklas Süle, 24 maçta forma giydi.

20 MİLYON EUROYA TRANSFER OLDU

31 Ağustos’ta ilk kez Almanya forması giyen 22 yaşındaki savunma oyuncusu, 20 milyon euro bonservis bedeliyle Bayern Münih’e transfer oldu. Bavyera ekibiyle 5 yıllık sözleşme imzalayan genç oyuncu, sezon sonunda yeni takımına katılacak.

İŞTE SÜLE’NİN TZ’YE VERDİĞİ RÖPORTAJDA O BÖLÜM

s%C3%BCle.jpg
 
Cokta büyütülecek bi olay degil. Sirf Türkiyeyle dalga gecmek icin gündeme getirmisler. Adam bunu 16 yas alti milli takimindayken yasamis bu bir. Yani yillar sonra ne gerek var suan bunu konu etmeye? Ikinciside adam zaten macaristandan göc etmis almanyaya, kisacasi alman bile degil ama onlarin milli takiminda oynuyor. Yetistirmisler vs. diye gelmeyin lütfen.
 
Üst Alt