Nikola Pekovic | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Nikola Pekovic


Basketbolda atağa kalkan G.Saray’ın pota altı Minnesota’lı genç yıldıza emanet.

FUTBOLDAN sonra basketbolda da bombaları art arda patlatan G.Saray, NBA takımlarından Minnesota Timberwolves forması giyen Nikola Pekovic’le her konuda anlaştı. Kulübüyle 2013 yılında sözleşmesi sona erecek olan 25 yaşındaki pivotun Türkiye’ye gelmesi için önündeki tek engel ‘lokavt’..



2.11’LİK Karadağlı yıldız için para musluklarını açan ve yıllık net 2 milyon doları gözden çıkartan (Pekovic geçen yıl Minnesota’dan vergiler hariç 4 milyon dolar aldı) sarı-kırmızılılar şimdi ABD’den gelecek müjdeli haberi bekliyor.. Ermal Kurtoğlu’nun Efes Pilsen’le anlaşmasının ardından pota altını Nikola Pekovic’le dolduracak olan Cimbom, birkaç gün içinde bu transferi bitirip yeni yıldızlara yönelecek.



Kaynak:Vatan
 
Cevap: Aslan kral Pekovic



Lokavata güvenip adam alınmaz diyorum.Aralık sonu lokavt bitip oyuncular haklı olarak Amerika'ya dönünce ortada kalırız.Free agent oyuncu varsa anca o zaman olur.
 
Cevap: Aslan kral Pekovic



Cok tanimiyorum videolardan gorup yorum yapmayi dogru bulmasam da gordugum kadariyla orta karar bir adam kontenjani harcamaya gerek yok cok daha iyisini bulabiliriz gibi .
 
Cevap: Aslan kral Pekovic



Şu lokavta güvenip transfer yapmak ne kadar doğru bir harekettir? Aralık ayında geri dönerse lig ve Avrupa mücadelesinin en hararetli yerinde biz ne yapacağız? 2 milyon dolar para verildikten sonra Avrupa'nın en iyi pivotlarını alamaz mıydık? Bu Pekovic bu kadar mı bulunmaz hint kumaşı da böyle bir risk alınıyor anlamadım.



Kaldı ki NBA 2010/2011 istatistikleri öyle uçuk kaçık değil. Hatta vasat diyebilirim.

Nikola Pekovic Career Stats Page | NBA.com
 
Üst Alt