GSC Scout - #Nikolay Komlichenko | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
5d4977bd183561dd0c8b45d4.jpg


İsmi bizimle geçen 24 yaşındaki santrafor.

Rus oyuncu 1.90 boyunda, Çekya'da Mleda Boleslav takımında forma giyiyor. Kariyerinin gençlik dönemlerini Krasnodar'da geçirmiş ve fena skor üretmemiş sonrasında Krasnodar 1. lige çıkınca kendini gösterememiş ve Çekya'ya önce kiralanmış sonrasında 400 bin euro karşılığında gönderilmiş.

Boleslav kariyeri iyi başlamasa da geçen sezon 33 maçta 29 gol ve 7 asistlik bir performans sergilemiş ve kariyer sezonunu geçirmiş, oyuncuya ilgimiz olduğu konuşuluyor hatta bizimle ismi geçen Benjamin Tetteh'dense bu oyuncu daha popüler gördüğüm kadarıyla.

Oyuncunun özelliklerine gelecek olursak, uzun boylu olmasına rağmen fiziksel üstünlüğünü çok fazla kullanmıyor daha çok doğru bölgelere koşu yapan ve arkadaşlarına alan açıp, servis yapan bir oyuncu konumunda. Vedat ilgisini de düşünürsek stil olarak bayağı benziyorlar ancak şut tekniği açısından daha önce konusunu açtığım Koljic daha iyi bir oyuncu bana göre. Ligimizde kesinlikle iş yapacak olsa da Avrupa'da başarılı olabilmesi için daha hızlı karar vermesi ve daha iyi şut atması gerekiyor.

İlgilendiğimiz Yaremchuk, Koljic, Komlichenko ve Vedat'ı düşünürsek hepsi birbirine benzer stilde oyuncular ancak oyun zekası ve mücadele gücü açısından en büyük katkıyı Yaremchuk, şut tekniğini beğendiğim için de en fazla gol katkısını Koljic verirdi. Bu arkadaş Rus olduğu ve Rusya liginde yabancı sınırı olduğu için Lokomotiv Moskova da ciddi şekilde ilgileniyormuş.

 
Aslında bu tarz bir futbolcuyu ara sıra falcaoyla kullanmak güzel olurdu ama bizim takımdaki orta saha ve kanatlar 442 için ne kadar uygun orası tartışılır
 
Komlichenko: "Galatasaray bu yaz beni istiyordu. Ancak listede 3 veya 4. sıradaydım. Falaco ve Dzyuba öncelikli tercihleriydi. Sonuçta bir dünya yıldızı olan Falcao'yu aldılar. O seviyeye gelebilmek için çok çalışmalıyım."
Bu sezon Nikolay Komlichenko (24)
17 maç
12 gol
5 asist
"Galatasaray benim için çok cazip bir seçenekti ama olmadı. Gelişime açık bir futbolcuyum. Daha çok çalışmam gerektiğini biliyorum."
 
Ffp olmasa 5-(7?) milyon maaş Falcao'ya gömeceğine,bonservisine bir tık fazla verip maaşını az tutup bu tarz adamlar alabiliriz ama **** Uefa 4-5 büyük ligle diğer takımların arasında ki uçurumdan memnun

Zaten bu ffp dalgası bu yüzden var ya
 
Üst Alt