Nisan Ayı Divan Toplantısı Ana Konu | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Kulüp Üyesi Hayri Kozak: "TV yorumcuları ve sosyal medyada bilen bilmeyen herkes bizlere, ağır hakaretler yaptılar. 'Katılım yoktu, az oy vardı' deniyor. Son 35 yıldaki Genel Kurullara katılım oranı %16 düzeyindedir."

Hayri Kozak: "Bir grup, genç üyelerimizin belgelerini internetten yayınladı. Sayın Başkan, sessiz kaldı. Siz o üyelerimizi de korumak zorundasınız. Evet ultrAslan, namı meşhur, onlar..."

Hayri Kozak: "1 senede 2 Milyar girmiş, 2 Milyar bitmiş. Ne yapılmış 1 senede? Nereye bir çivi çakılmış? Nereye bir kulübe yapılmış? Bana söyler misiniz?"
 
Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu: "Mali genel kurul sonrasında yönetim kurulumuz, hukuki haklarını kullanarak mahkemeye başvurdu. İki ibrasızlık kararı hakkında mahkeme tedbir kararı aldı. Bu ibrasızlık durumu 114 yıllık köklü tarihe sahip olan kulübümüze hiç yakışmadı."

Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu: "Son zamanlarda atkılı-kravatlı ayrımı da çıktı. Bizler zamanında atkılıyız, zamanında kravatlıyız. Hiç kimse kravatımıza bakıp aldanmasın."
 
Kulüp Üyesi Cengiz Akatlı: "Ben 1954 mezunuyum. Yaşımı oradan anlarsınız. Eski bir abimizin anlattığı bir hikaye vardı: Adam, kadını öldürmüş, mahkemeye gitmişler. Hakim sormuş, 'Oğlum niye öldürdün?' demiş. O da 'Çok seviyordum hakim bey' demiş..."

Cengiz Akatlı: "Son Genel Kurul'da 50 kişi konuştu. Lüzumsuz 4-5 plak var, hep aynıları tekrarlandı. Divan Başkanı uyarmadı. Uzatıldı, uzatıldı, geldik saat 10'a. Divan Başkanı, oylamadan önce ibrasızlığın sonuçları için uyarmalıydı. Sonuçları bilinmeden ibrasızlık oyu verildi."
 
Kulüp Üyesi Hayri Kozak: "Yönetimimiz mali durumun gayet iyiye gittiğini açıklıyor ama bana göre bu böyle değil, herkesin kendi görüşü. Para yok."
 
Kulüp Üyesi Hayri Kozak: "Yönetimimiz mali durumun gayet iyiye gittiğini açıklıyor ama bana göre bu böyle değil, herkesin kendi görüşü. Para yok."
Dursun dönemi ilgili tek satır söylemeyen....
Dursun'dan önce üstünde iki kuruşluk takım elbisesi ile gezinip ve dursun dönemi başladığında 5 bin dolarlık takım elbisesi ile gezinen adam.....

Ciddiye almıyorum bu satılık adamı.
 
Taraftar gözünde bu liseciler bu divanlar değeri; evdeki eski divan kadardır.
YA YÜZÜ DEĞİŞTİRİLECEK yenilecek YADA ÇÖPE ATILACAKTIR.
 
Neymiş yönetim neden ibra oylamasındaki liseli gençlere sahip çıkmamış neden korumamış onları

Ulan bunlar çocuk değil artık herkes kendi yaptıklarının sonuçlarına katlanmak zorunda. Bu gençler o arsızlıkları yaparken twitter'dan utrAslan grubuna küfrederken bu olayların olacağını bilmiyorlar mıydı ? 30 milyon Galatasaray taraftarını karşılarına alacaklarının farkında değiller miydi ?

Ne olacaktı çıkıp Galatasaray 'ı karşına aldıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi mi davranacaktı bu taraftar ?
 
Üst Alt