Nonda gidiyor mu? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Nonda gidiyor mu?


Galatasaray, Teknik Direktör Frank Rijkaard'ın isteği üzerine Nonda'yı göndermek için düğmeye bastı. Hollandalı teknik adamın "Nonda'nın yerine daha iyi bir santrfor istiyorum" dediği belirtildi.







Sarı kırmızılı yönetimin bir yıl daha sözleşmesi bulunan Nonda'ya "Geçen yıldan kalan transfer taksitlerini ödeyelim, gelecek sezonki alacaklarına karşılık da bonservisini verelim" önerisi getirdikleri bildirildi. Nonda'nın ise bu teklife yeşil ışık yaktığı ve menajerinden kendisine kulüp bulmasını istediği öğrenildi.



Sarı kırmızılı yönetimin de santrfor arayışlarına başladığı, Nonda'nın ayrılmasından sonra transferi bitirmeye çalışacağı ifade edildi.



Yurt içinden de takıma transfer yapmak isteyen Galatasaray'ın, Vestel Manisaspor'da forma giyen Sezer ile menajerleri aracılığı ile temas kurduğu öğrenildi. Önce genç futbolcunun fikrini almak isteyen sarı kırmızılıların, Manisaspor kulübüne ise resmi bir teklifte bulunmadığı açıklandı.



Bu arada Teknik Direktör Rijkaard'ın İsrail'deki Netanya maçında bonservis sorunu çözülen Keita'yı ilk on birde sahaya süreceği öğrenildi. Rijkaard'ın ileri üçlüde Kewell, Baros ve Keita'ya görev vereceği Arda'yı yine orta alanda oynatacağı bildirildi.



Bugünü izinli geçiren sarı kırmızılılar Netanya maçının hazırlıklarına yarın başlayacak.



(Lig TV)
 
Cevap: Nonda yolcu



Üzgünüm:(çok sevmiştim bu adamı:(Neyse Galatasarayımız için hayırlısı neyse o olsun her gol attıktan sonra armamızı öpmeni unutmuycam Shabba
 
Cevap: Nonda Yolcu



daha dun tartisiyorduk



demekki isi bilenler oturuyormus o degerli Teknik Dikrektor koltugunda.



FRANK RIJKAARD OLEYYYYYYY
 
Cevap: Nonda Yolcu



Çok güzel haber. Nonda'nın yerine Halil tarzı biri lazım.

Hatta hem Halil hem Panteliç gelse fena olmaz. İleri üçlünün her yerinde oynuyorlar.

Panteliç hala boştaydı galiba.
 
Cevap: Nonda Yolcu



Daha iyi bir santrafor yerine "Gelecek vaadeden bir Türk santrafor istiyorum" deseydi gidip elini öperdim.Akıllı adam İlhan Cavcav..Kaptı Sinan Ayrancı'yı..2-3 sene sonra ya G.Saray,FB gibi büyük takımlara veya avrupaya okutacak en az 5-6 milyon euroya...
 
Cevap: Nonda Yolcu



Bizim için transfer sezonu daha yeni açılıyor gibi.

Nonda da ayrılırsa 4 transfere ihtiyaçımız var.
 
Cevap: Nonda Yolcu



Yedek kalmayı sorun etmeyecek Barosu zorlayacak genç birini bulmamız lazım..Nonda gibi 30 yaşında biri gelirse yine tatile gelir..
 
Üst Alt