Nordin Amrabat Analizi - Sayfa 2 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Nordin Amrabat Analizi


Cevap: Nordin Amrabat Analizi



Amrabat bir basamaktır. Ona basıcaz çıkıcaz. Sonra başka basamak bulucaz. Şimdiden 3 basamak üstünü alırsak çıkamayız. Yavaş yavaş
 
Cevap: Nordin Amrabat Analizi



kayseri daha ünal baskani tanimamis hala polat dönemi gibi zanediyor bizi

yakinda tanirlar pastirma suratlilar
 
Cevap: Nordin Amrabat Analizi



Neden uğraşıyoruz ki hala?İnada bindirmek daha da beter bu sefer adam gelse bile beklentinin,2 kulübün didişmesinin ağırlığından top oynayamaz.Başka oyuncu mu kalmadı yahu?
 
Cevap: Nordin Amrabat Analizi



Olay bizi çok isteyen, oyun sistemimize çok uygun bir oyuncuya talip olmamızdan ibaret.Galatasaray oyun sistemine uygun pek çok oyuncuya daha talip olabilir.Bunların arasından gelmek isteyen oyuncular varsa , kulüpleri de izin verirse gelirler.Vermezse de kulüplerinde kalırlar. Yabancı kontenjanımız zaten dolu. Fatih Terim için vaz geçilmez bir tercih olmadığını, o bölgeye yerli takviye yapmak isteyeceğini sanıyorum. Amrabat konusunu büyütmeye gerek yok.Eğer geçmişte olduğu gibi tehdit veya şantajla başka kulübe imza atmaya zorlanmazsa, en fazla sözleşme süresi sona erdiğinde bonservisini eline alır gelir çok istiyorsa ve tabi Galatasaray da hala istiyorsa.Kayserisporlu yöneticileri kendi küçük dünyalarında ayıplarıyla,terbiyesizlikleriyle başbaşa bırakmak gerek.Kavga ederek büyüyemiyeceklerini anlamaları fazla zaman almaz.
 
Üst Alt