Nostalji | Galatasaray 2-5 Kocaelispor | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Nostalji | Galatasaray 2-5 Kocaelispor


YouTube

Denk geldi de bakınırken bu maçı 5-2 nasıl kaybetmişiz insanın aklı almıyor adamlar 5 kere gelip 5 gol atmış biz 30 kere gidip üstüne penaltı kaçırıp 2 tane atmışız. Skibbe'nin de kariyerini bitiren maç olmuştur.
 
sinir yapmamıştımda 2006 dünya kupası katılımı için oynayan kamerun-mısır maçından sonra kazanılan her penaltıya sevinmemem gerektiğini öğrendiğim 2. maç olmuştu.
dünya kupası ile alakalı olan maç zaten bahis kariyerimi dramatik bi şekilde noktalamıştı.
 
Kocaeli maçında Baros atsa o golü kazanmamız olasıymış sonrasında Beşiktaş 68 puanla falan şampiyon olmuştu biz mal mal puan kayıpları yapınca.

Fazlasıyla elim bir sene olmuş bizim için. 10-15 gün sonrasında da Meira satılmıştı stopersiz kalmıştık.
 
489.jpg
 
Hadi biz toparladık sonrasında ama Skibbe'nin kariyeri bitti yazdığın gibi.

Kariyerine B. Dortmund'da başlayıp,Almanya Milli Takımında da Rudi Voller'in yardımcısı olmuş. Sora zaten B. Leverkusen macerası var bize 5 atıp,sonra bizdeyken 5 yiyip bu hallere düşmesi de ilginç olmuş. Böyle başlayan kariyer Eskişehir'de son bulmuş görünüyor şimdilik.

Bizden sonra çalıştırdığı kulüpler:

E. Frankfurt 2009-2011
Eskişehirspor 2011- 17 maç sonra ayrılıyor.
Hertha BSC Sadece 5 maç görevde kalıyor

Sonrasında bir Karabük mecarası ve en son 2015-2016 sezonu Eskişehir'e geliyor tekrar 7 maç sonra kovuluyor.
 
Son düzenleme:
Yunan Milli takımı ve Karabük macerası da olması lazım. Eskişehirden ayrılma sebebi bir takımın istemesiydi.


İlk Eskişehir macerasında başarılı olup H.Berlin'e gidiyor ama başarılı olamıyor. Yunanistan göremedim bir bakayım tekrar.

Edit: Son Eskişehir macerasında 7 maçta gönderilince Yunanistan'ın başına geçmiş hala aktif görünüyor.
 
Son düzenleme:
Bu cok sanssiz bir mac olmustu, ama genelde skibbe dönemine oyunculardaki olan gevseklik bu macta canimizi iyicene yakmisti. Ilk pozisyonda mesela de sanctisin hatasi kadar, ceza sahamizin icinde bom bos üc kocaeli oyuncusu olmasi da vahim. Ikicini golde cizgi halinde 4 oyuncumuz ceza sahasinin önünde, orta sahada resmen yokuz. Yayilamiyoruz sahada.
Ücüncü gollerinde yine inanilmaz rahat cikiyorlar. Dördüncü golde yine aynisi, yürüyerek orta sahamizi geciyorlar, sonra sap diye stoperlerimiz ile karsi karsiya hücumculari. Ondan sonra zaten motivasyon yerlerde artik.
Rakip takimin hücumculari, acik alanda savunmacilari yakaladiklari vakit zaten game overdir. Avantajli taraf herzaman hücum oyuncularidir. Taner Güller´i de resital sunmustu resmen, yerli Millitio.

Oysaki orta sahada Mehmet Topal basta olmak üzere, Güven ile birlikte cok caliskan ve defansif olarak saglam bir ikili var. Buna ragmen kaldiramiyorlar hücum hattinin defansif yükünü. Cünkü ilerideki 4-5 oyuncunun hic savunmaya katkisi yok neredeyse. Rakip hic baski altinda degil.

Macta olan da bu, orta sahamiz ikinci yarida baygin düsmüs.

Teknik Anlamda ise bu Galatasaray tarihinin en iyi hücum hattidir, bukadar temiz paslar yapip, cok rahat ataga cikabilen bir Galatasaray, cok aliskin oldugumuz bir durum degildi son yillarda. Genel anlamda özellik ile son yillarda basit paslar yapmakta zorlanan bir Galatasaray var. Skibbe de cok iyi hücumu düsünen bir hocaydi, ama klassik alman hocalardan eksik olarak, fazla pres yaptirmiyordu hücumculara. Bunu kariyeri boyunca cözemedi, ama galiba hala bile yasli sayilmaz bir TD icin.
 
Son düzenleme:
Üst Alt