NTVSpor'a tavır zamanı | #entivisporahayir | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

NTVSpor'a tavır zamanı | #entivisporahayir


Evet arkadaşlar, GSSözlük ve Twitter'da dalga dalga yayılan tepkiler artık site olarak da devam edecek. Desteğimizi esirgemeylim her platformda karşı koyalım. Tekelliklerini kullanarak Fenerbahçe yalakası olan bu kanala her türlü tepkimizi koyalım. Artık yeter.



NTVSPOR a hayır! NO NTVSPOR!
 
Cevap: NTVSpor'a tavır zamanı



Beyler ben çıkıyorum akşam bir ara up'layın sürekli.



Daha yeni Oktay şerefsizine bizim maçı yorumlattılar adam mucize olur Galatasaray turu geçerse dedi. Birşeyin oğlu.



Bu arada forum yönetiminden destek bekliyorum.
 
Cevap: NTVSpor'a tavır zamanı



Not: Site benim değil, hareketin başlangıcı da benle alakalı değil. Captano'ya gider bütün kredi, GSSözlükten.
 
Cevap: NTVSpor'a tavır zamanı



NONTVSPOR sitesinden alıntı.



NO NTVSPOR #nontvspor



nontvspor.jpg




Galatasaray taraftarlarının twitter üzerinden başlattıkları bir protesto kampanyasıdır. Epeydir süren NTV ve NTVSPOR’un Fenerbahçe yanlısı yayınları dün akşam bir anda öfkeye dönüştü bende.



Olay sadece Rıdvan Dilmen’in yorumcu olması değil. Bu grubun genel haber yapma ve yorum yapma tarzıdır bu protestonun sebebi.



www.nontvspor.com adresi de alındı, ve site oluşturulacak. Bana söylediler bir şeyler yazalım diye. epeydir izlemiyorum ki güncel konulara değinip bir yazı koyayım. Ama dün gece ki öfkemin sebebi : Galatasaray ikinci başkanı ile canlı röportaj sırasında aniden yayının kesilip Fenerbahçeli futbolcuların basın toplantısına geçilmesi oldu.

Bu yeni bir şey değil ki. Bu grup sürekli bunu yapıyor.



Ben çok biliyorum spor haberlerini bekleyip Galatasaray’la ilgili tek satır haber vermediklerini. Örneğin, Galatasaray bir transfer yapmış ama arkadaşlar haberlerde önce Fenerbahçe’nin rutin idman haberini verip sonra Galatasaray’ın transfer haberini geçiyorlar. Standart olarak üçüncü, dördüncü haber Galatasaray. Mutlaka ilk haber olarak verdikleri de olmuştur, ama nadiren.



Rıdvan Dilmen bu ülkenin Erman Toroğlu ile birlikte sahanın içini en iyi bilen yorumcusu. Dikkat, sahanın içini, yedek kulübesini, soyunma odasını.

Ama futbolcu jargonu ile konuştuğu için itici gelebilir, ben bu dili iyi bildiğim için beni rahatsız etmiyor doğrusu.

Erman Toroğlu, yorum yaparken hakem, futbolcu, takım, hoca, başkan seçiyor. Sevdikleri ile sevmedikleri hakkında aynı durumlarda farklı yorumlar yapıyor.

Rıdvan Dilmen’in durumu pek öyle değil. Rıdvan önce Fenerbahçeli. Diğer sevdikleri sonra geliyor. Aslında ilk başladığında bu kadar bariz de değildi yorumları, şimdi artık alenen Fenerbahçeli yorumları.

Mesela “60 tane Cana bulurum” ne demek? Avrupalılar salak elbette, bizim büyük potansiyelimizi görmüyorlar. Şu anda en iyi Türk orta saha oyuncusu Emre Belözoğlu’nun Avrupa’da neler yapamadığını hep beraber gördük. Gittiği her takımda banko oynamış, kaptanlık yapmış bir futbolcu için böyle bir ifade kullanması çok yanlış. Başka biri olsa “talihsizlik” diye bahsederdim, ama Rıdvan olunca, yorum normal aslında.

Hepsini geçtim, bir futbolcu için 45 dakika izleyip yorum yapmak, ne desek boş.



Ben aslında Rıdvan’ı bundan birkaç sene önce izlemeyi bırakmıştım. Bir taraftarın tribünde silahla yaralandığı Everton hazırlık maçında, bu konuyu Güntekin Onay gündeme getirmiş, programda anlatmış ancak Rıdvan kafasını önünden kaldırmamış, hiçbir yorum yapmamıştı. Sen yorumcusun be kardeşim, adam silahla yaralınıyor ve sen ses çıkarmıyorsun. İşte burada bıraktım Rıdvan’ı izlemeyi, rengini iyice belli etmişti. Sonra da 40 yılda bir izler oldum.

Galatasaray Sözlükte bir entry var : Galatasaray galibiyet alır "yendi, ama kötü oynadı." der; Fenerbahçe galibiyet alır “kötü oynadı, ama yenmesini bildi." der. disciple yazmış.

İşte Rıdvan Dilmen budur ve NTV + NTVSPOR bu adama çok para ödüyor.



Bu grupta ismiyle ilgili yorum yapılması gereken tek adam Rıdvan Dilmen. Diğerleri işlerini yapan, memur gibi profesyoneller genellikle. Gerçi bazıları patrona yaranmak için saçmalayabiliyorlar zaman zaman, ama affederim onları.

Patron demişken, Ferit Şahenk’in Fenerbahçe adına Grafite için devreye girdiği haberleri çıktı her yerde. Bir tek bu grup yapmadı böyle bir haber. Hatta o günlerde patron canlı yayına bile çıktı ama sormadılar/soramadılar adama “var mı böyle bir şey” diye. bence olmasaydı yalanlamak için güzel fırsattı ama topa girmemeyi tercih ettiler.

Bu tavır eskiden “hangi takımı tutuyorsun” diye sorulduğunda, “milli takımı” diye cevap veren ama aslında kapalıda, numaralıda ana-bacı küfür eden halk dalkavuğu sanatçılarımızı hatırlattı bana.



Türkiye’nin en elit spor ve haber kanalına sahip bir medya grubunun alenen Galatasaray düşmanlığı yapması, objektiflikten bu kadar uzak olması ve de bunu çok iyi kamufle etmesi sebebiyle bu protesto başlatıldı.



Umarım işe yarar, NTV grubu dahil herkes için.





by Captano
 
Cevap: NTVSpor'a tavır zamanı



Bugün bizim maçın anlatımı nasıl olacak bakalım.

OFK gol atınca sevindiler, şaşırdım.

yorumcu cevad prekaziymiş :)

Aga, Hakan Ünsal yapsa kızarsınız, karşıt adam diye. Rıdvan yapsa laf edersiniz, Hakan Şükür olsa laf edersiniz. Cevad Prekazi yapmış işte, daha ne istiyorsunuz. Ne memnuniyetsizliktir yahu.:D Bunu diyeceğinizi biliyordum Prekazi'yi görünce.

Sertaç şimdi gelip garip gurup konuşacak :asd:

Haklısın reis.

Konuşurum tabi, hatta konuştum bile.
 
Cevap: NTVSpor'a tavır zamanı



Yapılan tepkiden sonra akıllarına gelmiştir Prekazi'ye yorumlatmak.Adım gibi eminim Rıdvan yorumlardı maçı yyoksa.Tepkiye devam akıllanacaklar.
 
Üst Alt