O Tabela Arena'da | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

O Tabela Arena'da


"Bu stat GSGM’nin malıdır" tabelası dün ilk kez Türkiye ile Almanya arasında Türk Telekom Arena'da oynanan maçtan önce objektiflere takıldı.



2pq3qbq.jpg




Galatasaray ile yapılan sözleşmede, 18 ay içinde stadın çatısını için “açılır kapanır” şartı koyan ve bunun için G.Saray Kulübü’nü sorumlu tutan GSGM'nin, bu kez de Türk Telekom Arena’nın girişine “ Bu statGSGM’nin malıdır” tabelası asma kararı alması büyük tepkilere neden olmuştu.



"Bu stat GSGM’nin malıdır" tabelası dün ilk kez Türkiye ile Almanya arasında Türk Telekom Arena'da oynanan maçtan önce objektiflere takıldı. Tabelanın Galatasaray ile Bursaspor arasında oynanacak olan maçtan önce Türk Telekom Arena'ya asılması bekleniyor.



Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü (GSGM) ile Galatasaray arasından imzalanan Türk Telekom Arena'nın devir sözleşmesinde, "Kulüp, stadın otobandan görünen cephesine okunabilecek büyüklükte (Bu stat GSGM'ye aittir) yazılı ve GSGM logolu tabela asıp, gece ışıklandırmasını yapmalıdır" maddesi yer alıyordu.



Hazırlanan tabelanın önümüzdeki hafta içinde Bursaspor maçında önce Türk Telekom Arena’nın girişine vinç yardımı ile monte edileceği ifade edildi. Böyle bir uygulamanın diğer statlar yerine sadece Türk Telekom Arena’da olması sarı kırmızılı yönetimi şaşırtmıştı.



Türkiye'de hiçbir statta yapılmayan bu uygulama G.Saray taraftarlarını da iyice kızdırmış durumda. Ancak bu uygulamanın altında dönemin Sarı-Kırmızılı yöneticileri ve yine dönemin GSG Müdürü Yunus Akgül'ün imzası bulunuyor. Hacminden çok ses getiren söz konusu tabela, stada asılmak zorunda.



Genel Müdür Yardımcısı Tamer Taşpınar, 'Bu, bizim aldığımız bir karar değil. Sadece TT Arena'ya asılması da siyasi bir karar değil. Kasıt yok... Karşılıklı bir anlaşma var. Devletin stadı zaten. Her aracın markası var. Aracınıza kendi adınızı yazabiliyor musunuz? O tabela asılacak. Hatta G.Saray Kulübü'nün kendisi asacak. Stat yapılırken G.Saray ile GSGM arasında imzalanmış bir protokol var. Bundan sonra yapılacak statlara da asılacak' dedi.
 
Cevap: O tabela Arena'da



protokolde 2 metreye 6 metre olacağıda yazıyormu 20cm 60 cm olsun ama tüm stadlarada olsun.
 
Cevap: O tabela Arena'da



Genel olarak Galatasaray taraftarı ne düşünüyor bilmiyorum ama, kişisel olarak söylüyorum ki; TT Arena'yı bir türlü benimseyemedim.
 
Cevap: O tabela Arena'da



Eğer böyle olacaksa çıkalım şurdan. Kendi stadımızı kendimiz yapalım. Adını Ali Sami Yen koyalım. 20.000 kişilik olsun ama gerçekten bizim olsun. Stad tamamlanana kadar Kasımpaşa stadında oynamaya razıyım.
 
Cevap: O tabela Arena'da



Arkadaşlar tabela mabela umrumda değil.Assa ne olur asmasa ne olur.Basının sizi galeyana getirmesine izin vermeyin.Uğraşılacak başka birşey kalmamış gibi böyle şeyleri problemmiş gibi dayatıyorlar taraftara.
 
Cevap: O Tabela Arena'da



Zaten bi türlü benimsemedim bu stadı nefret ediyorum şu staddan asla bir Ali Sami Yen stadı olamaz onun yerini tutamaz. O zamanki yöneticileride '' saygıyla '' anıyorum ne vardı ulan fb gibi kendimiz yapsaydık stadı bizde Ali Sami Yen'i büyütseydik. 55 bin kişilik değilde 40 bin kişilik olsaydı çatısı açılır kapanır değilde normal olsaydı nolurdu ? daha az modern olsaydı bi yerlerimiz mi eksilecekti ? Şehirin en merkezindeki Ali Sami Yen'i elimizden alıp dağ başında stad veriyorlar ondan sonra başımıza kakıp duruyorlar
 
Cevap: O Tabela Arena'da



Çıkalım gidelim lan stad mı yok bize.Alalım Ali Sami Yen'in arazisini yapalım kendimize düzgün bi stad.Yapalım bi sponsporluk anlaşması düzgün bi stad yapalım çok büyük olmasa da olur en azından kimseden emir yada laf gelemez.Ne lan bu herşeye karışmalar.
 
Cevap: O Tabela Arena'da



Şunu astırmayacak kadar diplomatik ilişkimiz yok mu genel müdürlükle, koskoca Galatasaray'sın. Güçlü bir yönetim olsa bir telefonla hallederdi bu olayı.
 
Cevap: O Tabela Arena'da



Bursa maçına giden arkadaşlar o tabelayı paramparça etsinler ve her bir parçasını GSGM dekilere hediye etsinler.
 
Üst Alt