Ödüllü Şiir Yarışması | Konu: Keramettin Admin (SON GÜN 15 EKİM) | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ödüllü Şiir Yarışması | Konu: Keramettin Admin (SON GÜN 15 EKİM)


SLM ARKADAŞLAR,,,

Maalesef bugün forumun yaşadığı hafıza kaybı nedeniyle bizim yarışmamız da silinmiş oldu ancak bu tip durumlar biz şairlere anca şiir yazdırır :yenieek:

Foruma emek vermiş olan Keramettin Tanrıverdi adminimizi onore etmek için düzenlediğimiz bu yarışmaya hgeldiniz.

YARIŞMA FORMATI:
Herkes dilediği şekilde ŞİİR yazacak. HERHANGİ BİR BİÇİM VS. ZORLAMASI YOK. önemli olan ÖŞY Komitesine "BU ŞİİRDİR" dedirtebilmek
ŞİİRİMİ NASIL YOLLACAĞIM: BU ÇOK ÖNEMLİ. ŞİİRİNİZİ buradan degil PM yoluyla komite üyesi olan bana yollayacaksınız!! burdan yollanan şiirler dikkate alınmaz..!:drunk:
ŞİİRİN KONUSU: ŞİİRİNİZ KERAMETTİN admin ile ilgili olmalıdır. KERAMETTİN adminin kendinizde uyandırdığı fikriyatı ŞAİRANE biçimde anlatınız.:red:

tmm sanırım.

ÖDÜL: SONRA AÇIKLANACAK

DEĞERLENDİRME: USTA ŞAİRLERDEN OLUŞAN KOMİTEMİZ GELEN ŞİİRLERİ DEĞERLENDİRECEK VE HALK OYLAMASINA SUNACAKTIR. ŞİİRLERİN ÖNCE İSİMSİZ HALİ YAYINLANACAK, KAZANAN BELLİ OLDUKTAN SONRA İSİMLER AÇIKLANACAKTIR!!
KATILAN/KATILACAK ARKADAŞLAR BURADAN MOTIVASYON MSJLARINI ŞAİRANE ŞEKİLDE DİLE GETİREBİLİR. KOMİTE ÜYELERİNİN YARIŞMAYA KATILMA HAKKI SAKLIDIR!!

HERKESE BOL ŞANS.....!

YARIŞMA KOMİTESİ ADINA
U.B.
 
Son düzenleme:
admirim için yazdığım şiir şuan uzay boşluğunda kaybolmuş vaziyette ve aynısı tekrar yazacak motivasyona sahip hissetmiyorum kendimi :(
 
V3a0oZ.jpg
 
Üst Alt