Oğuzhan Özyakup PFDK’ya Sevk Edilmedi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Oğuzhan Özyakup PFDK’ya Sevk Edilmedi!


oguzhan-4363.jpg


Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşan Beşiktaş’ta, Oğuzhan Özyakup’un tartışmalara neden olan el hareketi, herhangi bir ceza için yeterli görülmedi.

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşan Beşiştaş’ta, Oğzuhan Özyakup’un tartışmalara neden olan el hareketi, herhangi bir ceza için yeterli görülmedi.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, Hukuk Müşavirliği’nin 05.04.2016 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na yapılan sevk raporları arasında, Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup yer almadı.

Genç futbolcu herhangi bir ceza almayacak.

OĞUZHAN O HAREKETİ KİME YAPMIŞTI?

Kasımpaşa’ya 2-1 mağlup olan Beşiktaş’ta en çok konuşulan konulardan bir tanesi, Oğuzhan Özyakup’un hakeme yaptığı iddia edilen el hareketiydi. Yayıncı kuruluşun görüntülerinden Oğuzhan’ın bu hareketi kime yaptığı ortaya çıktı.

Beşiktaş’ın Kasımpaşa ile oynadığı Spor Toto Süper Lig maçında Oğuzhan Özyakup’un yaptığı el hareketi, özellikle sosyal medyada büyük tartışma konusu olurken milli oyuncunun bu hareketi kime yaptığı ortaya çıktı.

Oğuzhan’ın, ilk yarının son dakikalarında hakeme yaptığı iddia edilen el hareketini Kasımpaşalı Keneth Omeruo’ya yaptığı Lig TV görüntüleriyle ortaya çıktı. Kasımpaşalı oyuncularla pozisyon sonrasında sözlü tartışma yaşayan Oğuzhan’ın el hareketi esnasında hakemin pozisyonun olduğu yerden uzaklaştığı görüldü.

24 yaşındaki oyuncu, el hareketinden önce Kasımpaşalı Del Valle’yi müdahalesi nedeniyle sarı kart görmüştü.

Sporcope
 
Üst Alt