# Oğuzhan Özyakup | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Oğuzhan Özyakup


59442694054053484957.jpg



Arsenal altyapisinda forma giyen bir oyuncu.. 1992 Zaandam(Hollanda) dogumlu…



2008 yilinda AZ Alkmaar’dan Arsenal’e transfer oldu.. Trabzonlu bir ailenin çocugu.. ayrica Hollanda genç milli takimlarinda kaptanlik yapmisligi var..



Bu sezonun devre arasinda 2.5 yillik yeni bir sözlesme teklif edildi kendisine fakat sartlardan memnun olmadi Oguzhan.. ve simdi ise ayrilmaya karar verdigine yönelik haberler düstü basina.. kendisine Almanya, Türkiye ve Italyadan teklifler var..



Bir Fabregas olmamasina ragmen akli varsa kaçirmasin.. Arsenal onun gelisiminden gayet memnundu ve büyük ihtimal önümüzdeki sene Wenger(eger kalsaydi) görev verecekti..



Sözlesmesi bu sezon bitiyor.. ligimizde gurbetçi oyuncu arayan takimlara duyurulur, çok ciddi bir potansiyel var Oguzhanda.. ve gelisimini iyi sürdürürse takiminin orta sahasini senelerce sirtinda tasir…



Milli takim konusunda bir not.. Hollanda genç milli takimlarinda kaptanlik yapmis ve hala oynayan bir oyuncu.. fakat gönlünün Türkiyeden yana oldugu söyleniyor.. ve Hiddink’in görüstügü yine basina sizan haberler arasinda.. gelismeleri merakla bekliyoruz..
 
Cevap: # Oğuzhan Özyakup



FlyngDtchmn Firat Topal

Arsenal'in altyapısındaki Türk asıllı Hollandalı Oğuzhan Özyakup profesyonel kontrat alamadı ve şu an boşa çıktı.



Bence kaçırmamalıyız.Yaşıtlarına göre oyun zekası çok iyimiş.Fabregas diyorlarmış..Hollandada ise Van der Vaart'ın veliattı olarak lanse edilmiş..



46780872955047884051.jpg
 
acaba hangi takima gidecek sezon finalinde
arsenal fln yaziyodu
mantikli olabilir hem beles hem de home grown sayiliyor
 
Üst Alt