Oğuzhan Özyakup'a Chelsea Kancası! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Oğuzhan Özyakup'a Chelsea Kancası!


besiktas-oguzhan-ozyakup-chelsea-transfer-7824871648971241.jpg


Beşiktaş'ın orta sahadaki genç yıldızı Oğuzhan Özyakup, İngiltere'de spor sayfalarının manşetlerini süslüyor.

Daily Star Gazetesi'nin "Arsenal'in genç takımında parlayan yıldızına Chelsea kancası" başlığıyla verilen haberde, İngiliz devinin Ozzie için yüklü bir bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu kaydedildi. 23 yaşındaki oyuncunun Beşiktaş'ın şampiyon olmasındaki rolünün altı haberde özellikle vurgulandı.

Chelsea'nin, Oğuzhan Özykaup için Beşiktaş'ın kapısını kısa sürede çalacağı da belirtildi. Oğuzhan'ın EURO2016'nın yıldızlarından biri olması beklenirken burada daha da parlamasından korkan Chelsea, fiyatı katlanmadan transferi tamamlaya çalışacak.

Beşiktaş'ın yıldızı Oğuzhan Özyakup’a Chelsea kancası - Beşiktaş
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
İngilterede sadece fiziksel anlamda iyi topçular başarılı olmuyor. David Silva örneği var.

İspanya'ya gitse onun için daha iyi olur. Atletico Madrid'de oynayabilecek kapasitesi var.
 
İngilterede sadece fiziksel anlamda iyi topçular başarılı olmuyor. David Silva örneği var.

İspanya'ya gitse onun için daha iyi olur. Atletico Madrid'de oynayabilecek kapasitesi var.

Evet, sadece Silva değil Payet, Oscar, De Bruyne, Sterling, Dele Alli, Firmino, Mata vs vs bi sürü örnek var, oyuncu alırken herkes gibi İngilizler de fiziğe değil teknik alt yapı ve oyun bilgisine bakıyor, zaten İspanya Almanya Belçika Hollanda gibi alt yapıda bunlara önem veren ülkelerden adam alıyor Premier Lig hep. Fizik sonradan gymde gelişiyor zaten, teknik sonradan gelişmiyor.

Ama Oğuzhan bence şu anda Chelsea'de oynayacak oyuncu değil. Türkiye'ye gelen yabancı hocalar kendilerine sorulduğu zaman Türk oyuncusu teknik derler ama çoğu Türk futbolcusu A noktasından B noktasına düzgün uzun pas atamıyor, bu da basit teknik gerektiren bişey.

Oğuzhan Ingiltere'ye gider de bence Chelsea'ye filan gidebilmek için ya Avrupa'da filan kendini göstericek ya da önce Chelsea'nin 1 tık altında West Ham, Liverpool, Everton, Leverkusen, Roma Sevilla gibi biyerde kendini göstericek. Sevilla'dan teklif geldiyse ben duymadım, Edin Visca'yı alıyormuş Sevilla.

Bilic niye almıyor bunu West Ham'e?
 
Son düzenleme:
Üst Alt