Ok, tek birşey söyleyeceğim | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ok, tek birşey söyleyeceğim


Sadece birşey söylemek istiyorum.. Tamam, belki 2 şey.. 3'de olabilir..



- Neden transfer sezonu açıldığı günden itibaren "SAHA İÇİ LİDERİ, 10 NUMARA, OYUN KURUCU, ORGANİZATÖR, BEYİN BEYİN BEYİN" diye çığırışlarımız ciddiye alınmadı ? ? Hııı ? Heee? Var mı bir sebebi ? Niye sizce çığırttık okadar ? E biliyoruz böyle olacağını be abi... Biliyoruz da ondan.



- Gördüğüm kadarıyla, Galatasaray'ın geçen seneden bir farkı yok. Aynı saçma sapan atak girişimleri, gol atmamaya yeminli organize edilen sonuçsuz "haydeaaaaahh rasgeleea" türevinde cılız ataklar. Kimse ne yaptığını bilmiyor.. Yani vallahi bak ilk maç milk maç (süt maç hatta) bu sezonda böyle gidebilir. Playoff var en azından belki playoff'a kalırız ancek, Terim böyle acaip ötesi dizilişler çıkartmaya devam da ederse, işimiz zor.



- İlk golü yedik Muslera saolsun. Ama çocuğa kızmıyorum, kaleciler için ilk maç çok zordur. %0 kızıyorum Muslera'ya. Çok da iyi kurtarışlar yaptı, bence harika bir kaleci. E 2. golü de yer.. olabilir.. Ne var ki bunda ? tabi yani, olacak okadar, adam dünyanın en kötü defansıyla oynuyor sonuçta. Bazı oyuncularımıza (isim vermiyim (durdurucu, sol geri sağ geri falan fistan işte yhaa) buradan tekrar selam gönderiyorum.



Kıssadan hisse, OCAK AYINA KADAR adam gibi scoutluk yapılıp bir oyun kurucu bulacaklar bu takıma. yine OCAK AYINA KADAR adam gibi scoutluk yapıp bir stoper bulacaklar bu takıma.. yine OCAK AYINA KADAR adam gibi scoutluk yapıp bir sağ kanat bulacaklar bu takıma.



Terim'i de buradan Galatasaray'ı yakmaması konusunda uyarıyorum. Yine inatlaşıp bildiğini okumaya devam ederse, daha çok canımız yanar.



Respect.
 
Cevap: Ok, tek birşey söyleyeceğim



Eğer sağlam bi pivot santrafor alınsaydı 10 numaraya ihtiyacımız kalmayabilirdi.Ama şimdi ne topu ilerde tutacak forvetimiz var ne de kilidi açabilecek bi orta sahamız
 
Cevap: Ok, tek birşey söyleyeceğim



Son yazdığın kelimeyle, yazının önceki kısımları uyuşmuyor.



Birebir Terim'le konuşmak istiyorsan kulübe veya uygun bir program yakalarsan GSTv'ye ulaş. Terim girip burayı okumaz, kulağına da gitmez.
 
Cevap: Ok, tek birşey söyleyeceğim



Ortasahada da kalabalık olamıyoruz Emir renkdaş. Yürüyerek geçiyor adamlar taş gibi değiliz hala.
 
Cevap: Ok, tek birşey söyleyeceğim



devre arasinda surpriz villarrealli cani operasyonu duzenlenmesini galatasaray genelkurmay 1. transfer baskanligina bildiriyorum. acik ve net cozumdur. cani topcunun kralidir, emir reyiz hak ver bana.
 
Cevap: Ok, tek birşey söyleyeceğim



okadar transfer yapildi ve takimda hala bir 10 numara yok (kimse artik 10 numara mi kaldi demesin güldürmesin beni), stoperler rezalet ve sol bek amatör seviyede. Terim'i tebrik ediyorum. adam yine bildigini okumaya devam ediyor. du bakalim en zaman dank edecek bu sefer. 2008 de ilk portekiz macindan sonra anlamisti. korkarim bizde inadi uzun bir süre devam edecek. Sabri playmaker oynuyor yahu. daha ne denebilirki.
 
Cevap: Ok, tek birşey söyleyeceğim



Oyun kurucu, organizatör konusunda haklısın. Ben de çok istiyordum saha içi bir lider, bir 10 numara ama alınmadı. Selçuk daha fazla sorumluluk almalı, başka söyleyecek bir şey yok. En kötü Ocak ayına kadar bu kadroyla gideceğiz çünkü.



Yine Selçuk'un ara paslarıyla hücumcuları kaçırmaya çalışarak gol atmayı deneyeceğiz. Kazım gibi durağan oynayan biri yerine sağ kanada Sercan monte edilebilir. Bir diğer gol bulma yolu ise Servet'in kafasında sonuçsuz kalan duran toplar. Terim buna önem veriyor sanırım. Başka da gol bulmak için bir alternatimiz şimdilik gözükmüyor.



Yediğimiz gollerin ilkinde Muslera ikincisinde Terim'in oyun sistemi hatalı. Oyunu sağa veya sola kaydırma gayreti var sürekli. Bir bölge mutlaka boş kalıyor, diğer bölgeye yoğunlaşılıyor. O bölgenin adamı olmayan Eboue soldaki yerini taktik gereği terk edince orası boş kaldı ve ikinci golü yedik.



Ocak'ta ne mi olur? Eğer geçen yılki gibi çok kötü bir gidişat olursa göz boyamak için birkaç oyuncu getirilir sağdan soldan (Brezilya büyük ihtimalle), ya da Keita'ya dönülür tekrar taraftar istiyor (!) diye.



Kaybolan bir yıl daha istemiyorsak Fatih Terim'in bu sorunlara acil çözüm bulması gerekiyor. İlk elin günahı olmaz hesabı önemli bir kayıp değil bu. Haftada 3 maçı hiçbir şampiyonluk adayı sağ salim atlatamayacaktır, o nedenle puan kayıpları bir hayli fazla olacaktır. Önemli olan bu maçtan ders çııkarıp, özet geçip, ezberleyip diğer haftalara daha iyi hazırlanmakta.
 
Cevap: Ok, tek birşey söyleyeceğim



Defansta kimse yok yol geçen hanı, forvette kimse yok atağımız yok, orta sahada kimse yok rakip takım yürüyerek geçiyor, kanatlarda kimse yok kanatlardan doğru dürüst atağımız olmadı özellikle sol kanadımız otoban oldu, NERDE BU TAKIM ARKADAŞLAR ?
 
Cevap: Ok, tek birşey söyleyeceğim



yekta kotu oynadigi halde 3 guzel pasla ataga kaldirdi bizi

sabri 2000 dakka oynasa beceremez bunu

selcuk sorumluluk almiyor

soltaraf diye bir olayimiz yok



bu takim ancak soyle duzelir



riera iyi cikar

sercan cabuk uyum saglar

adini bilmedigimiz bir solbek cikartiriz



ama sunu soylemeden gecemeyecegim



siz hangi akla hizmet pino ve culioyu yollarsiniz



allah akil fikir versin



ikiside takimin en yaratici adamlari olurdu dun oynasalar



aci ama gercek
 
Cevap: Ok, tek birşey söyleyeceğim



yekta kotu oynadigi halde 3 guzel pasla ataga kaldirdi bizi

sabri 2000 dakka oynasa beceremez bunu

selcuk sorumluluk almiyor

soltaraf diye bir olayimiz yok



bu takim ancak soyle duzelir



riera iyi cikar

sercan cabuk uyum saglar

adini bilmedigimiz bir solbek cikartiriz



ama sunu soylemeden gecemeyecegim



siz hangi akla hizmet pino ve culioyu yollarsiniz



allah akil fikir versin



ikiside takimin en yaratici adamlari olurdu dun oynasalar



aci ama gercek



Pino kendinden baska birini gormezdi, cok bencil bir oyuncu. Culio yabanci siniri yuzunden gonderildi. Culio'yu oynatmak icin'ya meloyu cikarcan, yada kanatta oynatcan.
 
Cevap: Ok, tek birşey söyleyeceğim



İllede Sol bek şart. Ujfalusi, Eboue Sağ bek sıkıntısını halleder. Semih Kaya artık stoperde Gökhanın yerine kullanılmalıdır. Sağ açık devre arası Keita reis gelmiyorsa şart. Dün sahaya çıkan kadroya bir bakın Sabri, Muslera, Servet, Gokhan, Eboue, Ujfalusi, Melo, Çağlar, 8 Kişi Savunma öncelikli oyuncu. Biz kimiz şampiyonluğa oynayan Galatasaray. Peki bu kadar savunmacıyla savunmayı doğru yapabildikmi oda yok.
 
Cevap: Ok, tek birşey söyleyeceğim



Bence biraz Sert olmus diyebilirim.. Ben saadece Terim'i degil Galatasaray'a gelen bütün TD leri uyardim bu bizim Defans konusunda.. Herkes gledi gitti.. Bebekler dogdu, insanlar Öldü, yeni Doganlar Okula Basladi ama bu Servet, Zan, Balta, Ayhan, Aydin ve Aykut bu Takimda kaldi.. Bunlarinda suçu yok. Kapasite bukadar ama oynatmaya inat edersen o Imparatorluk yikilmaz ama Yara alir herzaman..!!!



Yikilmaz diyorum çünki katilmadigim Noktalara geliyorum simdi.. Herkes tutturmus 10 numara diye.. Bana Barcelona, ManU ve Bayern Takimindan 10 numara gösterin..??

10 numara mesele degil..

Dün ben Hücum hattinda birazda olsa kivilcim gördüm.. Baros istekliydi ama Formsuzdu.. Ayaklari çok ama çok yavaslamis.. Kendini toparlamali ki toparlamasa bile Elmander Sercan ikilisi orayi doldurur..



Daha ilk Maçtan kesip atmak yanlis.. Bu Takima daha Riera girecek, eboue asil mevkisinde oynayacak.. Terim Sabrinin degil Yektanin o Pozisyonda oynadigini anlayacak ki dün anlamisdir..



Ama Fatih Terim sunu herzaman yasayacak..!! Servet, Zan, Balta, çaglar Ayhan ve Sabriye nekadar çok güvenirse okadar çok zorlanacak ve Gol yiyip yara alacak..



Bence Bu Takim Çok Gol Atar ki atmasida laazim çünki her Maç Gol yer..!!



-------------- Muslera -------------

Eboue --- Semih----- Ujfa --- Balta



---------------- Melo --------------



----------Yekta -------- Selçuk -----



Sercan ---------------------------- Riera



------------------ Elmander -------------
 
Üst Alt