Ok Yaydan Çıktı; Galatasaray Geri Dönüyor! (2017-2018) | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ok Yaydan Çıktı; Galatasaray Geri Dönüyor! (2017-2018)


Ok yaydan çıktı Galatasaray geri dönüyor (2017-2018)

Taraftarın Sesi forumuna fazla konu açmadım bugüne kadar, en son açtığım konu 2016 sezonu Türkiye Kupası şampiyonluğumuz hayırlı olsun adlı konuydu neticeyi biliyorsunuz...
Türkiye Kupası Şampiyonluğumuz Hayırlı Olsun!

Şimdi öncelikle bizim son 2 hatta 3 futbol sezonundaki sıkıntılarımızı bir göz önüne getirelim tekrardan ki şuanda gerçekleşen gerçekleşecek değişimin gerekliliği konusu netleşsin.

1- Takımdaki Bariz Şekilde göze çarpan "KARAKTER" eksikliği (oyuncuların sahaya karakter koyamaması.)
2- Kadromuzda yer alan oyuncuların tamamına yakınının yaşadığı "DOYMUŞLUK".
3- Modern futbolun gerekliliği olan "TEMPO" eksikliği.
4- Takımın İSKELETinin zaman içinde deforme olması
5- Gelen TEKNİK DİREKTÖRlerin(!) yaraya merhem olamaması.
6- SOYUNMA ODASInda yaşanan şeyler.
7- Ve en son olarak bana göre en büyük sıkıntı "FUTBOLCUYA DAYALI SİSTEM".

Aslında daha çok şey var ama aklıma bunlar geldi şuan bir çırpıda, örnekler çoğaltılabilir. Ama şu saydığım şeylere bütün Galatasaray taraftarları katılacaktır diye düşünüyorum.

Şimdi bir takımda bu tarz problemler varsa eğer bunları çözmek için neler yaparız?

1- Yüksek Karakterli oyuncular alıp takım ruhunu uyandırabiliriz.(Muslera,Melo,Ujfalusi,Elmander gibi.) (Donk, Tarık, Eren v.s değil.)
Bp5zHJ.gif
tumblr_n35raf96r11s8zayso4_250.gif


2- Belki başarıya belki paraya belki futbola doymuş olan takıma verebilecekleri azalmış yada sınırlanmış yük teşkil eden oyuncuları yollamamız gerekiyor bizim takımda bu tarz isimlerin kim olduğunu hepimiz biliyoruz zaten dostlar.

592


3- Fiziği artık üst seviye futbola yetmeyen oyuncuları göndereceğiz. şu ana kadar kim gitti bu tarz isim olarak onlara bakacak olursak hakan balta, yılların kanayan yarası Sabri, De jong, Podolski. daha kimler gidebilir? Semih,Selçuk, katılmayan muhakkak olacak ama Sneijder. başka isim unuttuysam affediniz.

5e992bnbnbn.jpg


4- Bu takıma yeni bir iskelet lazım iskeletimizin kafası duruyor yani kalemiz, şimdi gövde kol bacak ayak biz bunları yapacağız bu transfer döneminde. İskeletin parçası olacak 2 isim geldi. birisi Maicon Roque yıllarca Porto gibi bir ekibin kaptanlığını yapmış liderlik vasıfları son derece yüksek sahaya karakter koyacak bir oyuncu.
İskelete yönelik diğer takviyemiz en ileri uca yaptığımız Bafetimbi Gomis Fransa liginde 15 golün altına hiç düşmemiş gittiği her kulüpte sevilip saygı duyulmuş sahaya her zaman hırsını yansıtmış Delikanlı bir ihtiyar.

tabi bir de belhanda transferimiz var ancak ben onun henüz iskeletin bir parçası olup olamayacağını bilmiyorum sahada performansı ancak bize buna ikna edecek.
şimdi alınması konuşulan mevkilere bakacak olursak bir çok kaynağa göre bir sağ kanat, 2 bek oyuncusu, ve minimum 1 maximum 2 Orta saha oyuncusu geleceği konuşuluyor. bu gelecek ortasahalardan birisi takımın iskeletinin temel taşlarından olacaktır. konuşulan isimler çok olumlu açıkcası umarım nokta atışı hamleyi yapabiliriz bu mevkimize.
gündemdeki ve gelen oyuncular ışığında şöyle bir şey olabilir.

1605926_Galatasaray_SK.jpg


5- Fatih Terim'in ayrılışı sonrası ilk olarak Mancini geldi bir müddet görev aldı ancak sezon sonu kulübün hedefleri ve bütçesindeki düşüş onun ayrılışına neden oldu. ultrAslan da yuhalamıştı tabiki oda bir etkendir ancak ana etken değildi. daha sonra Prandelli geldi son derece yanlış bir seçim tamamen alakasız bir galatasaray kadrosundan italyan milli takımı yaratmaya çalıştı o malzemeden bu asla çıkmazdı çıkmadı da zaten, sezonu tamamlayamadı.

O gittikden sonra takımı tanıyan camianın eski bir üyesi Hamza Hamzaoğlu geldi. onun gelişiyle takım doğru bir şekilde oynamaya başladı takım ruhu tekrar uyandırdı o sezonu şampiyon tamamladık.

Hamza kısa vadede takımı hedeflere ulaştırsada vizyonu hedefleri antrenörlük anlayışı Galatasaray gibi büyük bir takıma çok uygun değildi yeni sezona onunla başlamamız koca sezonu çöpe attığı gibi çöküşe geçen değişime ihtiyacı olan galatasarayın bunu geciktirmesine neden oldu.

daha sonra hamza yerine M.denizli geldi bu adamın gelmesi başlı başına bir saçmalıktı zaten hiçbir şekilde izahı yok poposundaki kılları ağarmış ligtv yorumcusunu devrim yapacak diye getirdiler arjantinden benitez kasımpaşadan donk gibi vizyonsuz isimleri taleb etti kulüpten 8 mio verecektik az daha o beniteze kazık girmedi neyseki. buda sezonu tamamlayamadı.

yerine idareten riekerink geldi bir sezonda 3 hoca değişti bir sezonda 3 hoca değişiyorsa sıkıntı var agha riekerink de hamza gibi kısa vaadede başarılı oldu ancak bir sonraki sezona onunla başlamakta hataydı kovulması doğruydu ancak sezon sonu kovulmalıydı sezon ortası değil. bir önceki yıl 3 hoca değiştiren, 6.olan takımın tekrar sezon ortası hoca kovması saçmalıktır.

Şimdi Mevzunun asıl kahramanına geliyoruz. "İGOR TUDOR"". rikerink kovulduğunda tüm taraftarın hoca kriterleri neydi yeni hoca genç olsun vizyonu hedefleri olsun, takımı tempolu oynatsın, futbolcuya dayalı düzene son versin, formayı hak edene versin v.s igor dayıda bunlardan kaçı var şuana kadar neler gördük?

ben kendi şahsım adına şunları söyleyebilirim:

İgor Antrenmanlara önem veriyor. buda oyuncuların performansının artışına sebep olacak.
igor tempolu futbol isteyen birisi taraftar olarak bizde istiyoruz.
İgor hep şikayet ettiğimiz floryadaki oyuncuya dayalı düzene ne kadar çare oldu bunu sezon içinde göreceğiz.

5135615.jpg


Futbolcuya dayalı düzen ve disiplinsizlik hususunda geçen sezona bakacak olursak : De jong un direk olarak bir hocanın otoritesini sarsacak hadsiz açıklamaları sonrası bir daha rotasyona sokmadığı görüyoruz. bir başka olayda hocası antremanda karşı takımda görev verdi diye ben deplasmana gelmiyorum diyen çoçuk ruhlu hatta çoçuk brumayı kamp kadrosuna almadı. bakın bruma bu hadiseyi leipzig de gerçekleştirdiği an kadrodışı kalır bir daha da kadroya giremez bu ciddi bir mesele açık bir disiplin sorunu! bruma genç bir adam bu hatalardan ders alacaktır mutlaka zaman içinde, Hocada bunu bildiği için ona görev vermeye devam etti. gitmese yine takımda yer verecekti sevdiğini söylediği çok açıklaması var bruma'yı..

Geçen sezon sonuna doğru soyunma odasında ciddi kavgalar olduğu konuşuldu. De jong un hocayı tehdit etmesi. podolskiyle hocanın küfürleştiği iddiaları, Sneijderle hocanın fiziksel temasa varacak kadar ettikleri kavgalar bunların hepsi basına sızdı.

şimdi bu yaşanan olaylar ışığında tudorun futbolcuya dayalı düzene çare olamadığını görüyoruz evet bunu kırmaya çalıştı. BAŞKALDIRDI. ancak başarılı olamadı.
çünkü bu düzen artık kökleşmiş tüm floryayı ele geçirmiş vaziyetteydi bugünde hala devam ediyor. Selçukcular, hollanda lobisi , sabriciler v.s bir çok grup var takımda!! bunlar kendi klikleri oluşturmuşlar takım içinde..

inanılmaz yetkilerle gelmiş çok üst düzey bir hoca değilsen bu gruplarla mücadele etmen kolay değil. Yönetim Tudor'la yola devam etme kararı aldı. bu gruplardan birinin başını çeken sabri gönderildi. onun çetesine mensup semihinde gönderileceği konuşuluyor. Hollanda çetesi üyesi de jongda beraber bir Galatasaray efsanesi olan Sneijder de gidecek gibi duruyor takımın iyiliği için! geriye tek bir grup kalıyor sözde kaptanın başını çektiği selçukcular bakalım tudor bu grubada müdahale edecekmi? bunu göreceğiz. Selçuk sezona takımda başlasa bile mutlaka sezon içinde yine palazlanacaktır. prandelliye yaptığı gibi, tudor tongaya basmamalı bu hususta.

sonuç itibariyle kendi takımını kurmaya çalışan, tempolu futbol isteyen, hırslı, hedefleri olan hiç öyle anlatıldığı gibi köylü olmayan gayet vizyoner italya'da uzun yıllar görev almış, karabük gibi bir takımı çalıştırıb galatasaray taraftarının dikkatini çekebilmiş ciddi önemli bir isim İgor TUDOR.
benimde şüphelerim olsada artık bir yola çıktı bu sezona Tudor'la başlıyoruz. Hocaya Kuracağı takıma güvenmek zorundayız. Türkiyede yabancı hocayla şampiyonluk inanılmaz zor bir olay o yüzden çok ümidim yok o hususta, ancak ben Tudor'un takımı sahadaki futbol açısından takımı özlenen arzulanan seviyeye getireceğine inanıyorum. belki avrupa liginde de önemli aşama kaydedebiliriz. Umarım şansı yaver gider ben gelecek sezondan ümitliyim dostlar Hayırlısı neyse o olsun.

Son olarak...


Wj4.jpg
 
Maddi olarak rahatlamış bir Galatasaray bu yıl şampiyon olursa rakiplere çok ağır darbe olacak.

Minimum 3 yıllık bir seri gelebilir.
 
Selçuk çakal dır. Güç nerede o orada. Burada ki tudorsporculardan bile öte tudorcudur. Gruplaşma olduğuna inanmıyorum. Güç ego savaşları oldu işte sadece. Burada da tudor yönetimin gücünü arkasına alarak ona kafa tutanların hepsini teker teker uçurdu.
 
11-12 sezonundaki kadar rahat olamayacak. Hocaya ben de güveniyorum şahsen ama senin kadar net konuşamam. 11-12'deki rakiplerin kısıtlı olduğu sezonun aksine İBB ve Beşiktaş var şu an. Trabzon var, Anadolu takımları iyi takviyeler yapıyorlar. Ayrıca sezonu erken açıyoruz ve UEFA var, oldukça zorlanacağız. Bence yine ayağa kalkarız ama bu sezonu 2. veya 3. bitirirsek şaşırmam. Emin olduğum şey takımın ortaya koyacağı performanstan memnun olacğaımız. Belki taktikten memnun olmayız ama artık sahada silik bi takım izlemeyeceğiz ve bunun için acayip mutluyum.
 
11-12 sezonundaki kadar rahat olamayacak. Hocaya ben de güveniyorum şahsen ama senin kadar net konuşamam. 11-12'deki rakiplerin kısıtlı olduğu sezonun aksine İBB ve Beşiktaş var şu an. Trabzon var, Anadolu takımları iyi takviyeler yapıyorlar. Ayrıca sezonu erken açıyoruz ve UEFA var, oldukça zorlanacağız. Bence yine ayağa kalkarız ama bu sezonu 2. veya 3. bitirirsek şaşırmam. Emin olduğum şey takımın ortaya koyacağı performanstan memnun olacğaımız. Belki taktikten memnun olmayız ama artık sahada silik bi takım izlemeyeceğiz ve bunun için acayip mutluyum.
Şampiyonluk aslanın ağzında bu sene.
Lig tarihimizin en yüksek seviyeli sezonunu yaşayacağız. Yabancı sınırı sayesinde gittikçe ligin seviyesi yatırılan paraların değerini bulmaya yaklaşıyor.
 
Güzel yazı olmuş
Tudor'un takımı basan istekli ve tempolu bir takım olacak orası kesin.

Beni korkutan tek şey bu kadar ağır idmanlar ve sezonu erken açmamız acaba sezon sonuna doğru düşüş yaşarmıyız soru işareti.
 
Geçen yılın başında da gaza gelmiştiniz sonunu gördük. Başkan profili çok önemli, camia kopuk bütünleşik değil o yüzden kırılganlık hala çok fazla.

Takım desen yine bir ton eksik var.

Şampiyonluk anca diğer takımların büyük mallık yapmasıyla gelir.
 
3 üst düzey oyuncu gitmiş(bruma-sneijder-poldi)

Yerine
1 tane vasat üstü
1 tane vasat
1 tanede vasat altı oyuncu gelmiş iken böyle fantastik beklentilere girilmesi çok komik oluyor

Üstüne birde harcayacak 5-6 milyonun tek kalmış.
Ciddi ciddi dursun ve tudordan başarılı hamleler bekleyenler var.

Bu herif değil mi 2 senedir sezonu bile bile satan?


LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Okudum kişisel gözlemim prandelli zamanına benziyo durumumuz
Ozamanda herkes mutluydu antrenmanlardan çalışma düzeninde adamın full hd fotoğraflarını paylaşıyorlardı forumda herkes prandelliciydi ama sonuç ortada
Büyük olasılıkla aynısı tudora da olacak
Devre arasını görmez diye düşünüyorum
Ayrıca tudorun selçuk u keseceğini fln düşünmeyin her türlü 11 oynacak bu sene

Sony Z5 Premium
 
Dediklerine katılıyorum ama ben de şampiyon olacağımızı düşünmüyorum.Ancak oynanan futbol konusunda çok şikayetçi etmeyeceğimiz konusunda kesinlikle hemfikirim.
 
Kadronun boyle kalmayacagi cok acik zaten onun icin mevcut kadro soylemini dogru bulmuyorrum is ki kalan yerlere fazla gecikme olmadan yazilan adamlar veya o kalibredekiler gelebilsin,tabi yukarida aska bir uyenin azdigi gibi kolay degil,takim olma olgusu da var Tudor a guveniyor e destekliyorum ama Galatasaray basarisi icin babamin oglu degil sonucta ve gunun sonunda basarisiz olur ego savasina devam ederse gider zaten,bu arada alintilamadan yazdim zira forumun yarisi ayni soylemde bulundu.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Üst Alt