Okan Böke | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
D1F038E3-AE62-419F-B9D6-8ADD1BCD2755.jpeg

1965 İstanbul doğumludur. Texas A&M University’de lisans ve master yapan Böke, bankacılığa 1991 yılında Citibank New York’da başlamıştır. 1993-1998 tarihleri arasında İnterbank’da Hazine Birimi’nin hemen her bölümünde görev almış, 1998-2001 tarihleri arasında Körfezbank Hazine Müdürü, 2001-2004 döneminde TAİB’de Genel Müdür Yardımcılığı, 2004-2006 OSC Financial Consulting’de ortak, 2006’dan 2008 sonuna kadar da TSKB Hazine Müdürü olarak görev yapmıştır. 1 Ocak 2009 Tarihinde GFC Menkul Değerler – ODL Securities ortaklığına Genel Müdür olarak transfer olmuştur. Bloomberg TV de dört yıl piyasa yorumcusu olarak hizmet vermiştir. Kurucu ortağı olduğu Ceres Finansal danışmanlık şirketinde varlık yönetimi yapmakta ve yurt dışı belli başlı bankalara danışmanlık hizmeti sağlamaktadır. Almanca ve İngilizce bilmektedir.
 
Hani Galatasaray ı Galatasaraylılar yönetecekti mustafa başkan

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Çözemedim kartal sevdasını
b4b4a554e3c5dceb8e6f2717e1ae88e8.jpg


abv juve
 
Bugünkü ev sahipliği başvurusunu geri çektik açıklaması ile ilgili herhalde. Voleybol takımı avrupa şampiyonu olabilir evet düşük bir ihtimal ama kendi sahamızda oynarsak neden olmasın. Öyle yok emeğimizle falan gibi gariban edebiyatı yapmak net başarısızlıktır imkan varsa biz düzenlemeliyiz bu kadar basit.
 
Hafta içi 2 derbiyi kazanan Okan Böke:1 avans verdik 3-1 kazandık.Kadro değerleri bizden 5-6 kat fazla olmuş hiç önemli değil.İnanmak bi takım olmak size galibiyeti şampiyonluğu getirir.Erkek Voleybol takımı için şampiyonluk sözü veriyorum.Kadın Voleybol takımı içinse zaman var.Bugün oynanacak derbiler içinse şimdi basket maçındayız sonra futbol maçına gideceğiz.İnşallah bu 2 maçı da kazanırız..
 
Galatasaray amatör branşlarda başarılı olamıyorsa, sürekli 4./5. oluyorsa bu tür çapsız yöneticilerin yüzünden.

Bakın size dün atıp sonra tepki gelince sildiği tweeti göstereyim;

1586521319750.png

Nereden baksanız, nereden tutsanız skandal bir tweet. Popülizm, içi boş milliyetçilik, şov, bahane vs. hepsini 1 tweete sığdırmak büyük başarı. TÜRK ve Aslan Ruhu diye özellikle belirtmiş ki milliyetçi ve gerizekalı Galatasaray taraftarından destek göreyim, linç yemeyeyim. Tabii bu durum elit kongre üyeleri Kerem Övet, Yasin Çakmak tarafından da eleştirilmiş haklı olarak.

Amatör branşların bulunma sebebi başarılı olmaktır. Başarılı olamazsanız size sadece külfet getirir. Biz senelerdir bu amatör branşlar işini çözemedik. Ya kapatacaktık ya da destek verecektik. İkisini de yapmadık. Orta seviye takımlarla başarı gelmesini bekledik. Ee sen ne başarı getirecek bir yatırım yapıyorsun, ne sponsor bulabiliyorsun, ne de hedefleri küçültüyorsun. Hal böyle olunca hem başarı gelmiyor hem de olan milyonlarca dolar paramıza oluyor.

Para yok diye yerli oyuncularla devam etme bahanesinde ise bu daha skandal. Çünkü koronavirüs dolayısıyla Avrupa liglerinde birçok oyuncunun değeri düştü doğal olarak. Yani uygun bir bütçeyle taş gibi takım kurulabilir. Bir sporcuyu pasaportundan dolayı tercih etmek ırkçılıktır. Biz futbolda bunun kavgasını vermiyor muyuz? Gelin yabancı serbesti olsun, sporda yerli-yabancı olayı ırkçılıktır demedik mi? Ee şimdi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

Peki şimdi ne olacak? 2003 doğumlu altyapı oyuncuları oynayacak, her maç yenilecekler, voleybola olan ilgiyi iyice düşürecekler. Her derbide yenileceğiz. Hiçbir iddiamız olmayacak, formaliteden öylesine mahalle maçı havasında müsabakalar oynanacak. Belki de takımlarımız küme düşecek. Aynı hatayı Özhan Canaydın da yaptı. Takımlarımız aslan gibi oynayacaktır, kolej havasında oynayacağız dedi. Kadın basketbol takımımız fenere yenilerek küme düşmüştü hatırlıyor musunuz 2005 yılında? Hepsi maç sonunda ağlamıştı. Voleybol takımlarımız piyasada yoktu.

Evet ülke ekonomik şartları kötü olabilir, kulüp şartları da kötü olabilir. Ama bu sizin amatör branşları boşlayacağınız anlamına da gelmez. Farkındalar mı acaba kadın basketbolda sponsoru olmayan tek takımız. Böyle bir rezillik daha önce hiç görmedim. Bunun ekonomik şartlarla alakası yok. Bu düpedüz beceriksizliktir. Sen bu ülkenin en başarılı takımına, en tanınmış takımına sponsor bulamıyorsan bu beceriksizliktir. Hatayı kendinizde arayın ve istifa edin.
 
Üst Alt