Okan Salmaz: "Artık Aslan için hazırım" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Okan Salmaz: "Artık Aslan için hazırım"


Galatasaray'ın transfer listesinde olan Okan Salmaz, Sarı-Kırmızılılar'ın iki sezon önce kendisi için resmi teklif yaptığını söyleyerek, 'O zaman çok gençtim, erken olduğunu düşündüm. Artık Galatasaray'da oynamak için hazırım' ifadelerini kullandı.



Tugay Kerimoğlu’nun iki sezondur yakından takip ettiği, Fatih Terim’in alınmasını istediği Okan Salmaz, transferiyle ilgili olarak FANATİK’e çok özel açıklamalar yaptı.



‘Ameliyatım planları bozdu’



Genç oyuncu, Sarı-Kırmızılılar’ın kendisiyle ilgilendiğini doğrulayarak, “İki sezon önce resmi teklif yapmışlardı. O dönemde İstanbul’a gidip başkan Adnan Polat’la görüşecektim. Ancak sezon öncesi kontrollerinde elimde bir kırık olduğu tespit edildi. Ameliyat olmam gerekiyordu ve sezon öncesi kamp dönemini kaçıracaktım. Bu yüzden Başkanımız Bayram Akgül’le konuşarak, henüz kendimi Galatasaray’da oynamaya hazır hissetmediğimi söyledim ve transfer gerçekleşmedi” ifadelerini kullandı.



‘Eninde sonunda...’



Okan, bu sezon da Sarı-Kırmızılılar’ın kendisini izlediğini belirterek şunları kaydetti:



“Galatasaray’ın scout ekibinden Mahmut Alpaslan hoca bazı maçlarda beni takip etti. Ancak şu ana kadar resmi bir teklif olmadığını biliyorum. Eğer olursa ve kulüpler anlaşırsa, benim için çok güzel olur. İki sezon öncesine göre daha olgunum ve daha güçlüyüm. Artık Galatasaray’da oynamaya hazırım. Eğer sakatlık yaşamazsam, eninde sonunda bu transferin gerçekleşeceğine inanıyorum.”



'Resmî teklif gelmedi'



Webaslan.com’un haberine göre Adanaspor Başkanı Bayram Akgül de şu ana kadar Okan’la ilgili kendilerine gelen bir teklif olmadığını söyledi. Akgül, “Ne Galatasaray’la ne de başka bir takımla görüşmemiz olmadı. Daha önce Galatasaray’dan resmi bir teklif gelmişti. Adnan Sezgin, oyuncumuzu istemişti. Ancak Okan, kendisi için bu transferin henüz erken olduğunu söyleyerek bu teklife sıcak bakmadı” ifadelerini kullandı. Bayram Akgül, genç yıldızın bonservis bedelinin ne kadar olduğuyla ilgili bir açıklamada bulunmadı.



Arda Erol
 
Cevap: Okan Salmaz: "Artık Aslan için hazırım"



Hayırlı Olsun

[video=youtube;zmCVukKJl7U]https://www.youtube.com/watch?v=zmCVukKJl7U[/video]
 
Cevap: Okan Salmaz: "Artık Aslan için hazırım"



İZLEYENLERDEN YORUMLAR !

acayip bi çocuk. yani öyle böyle değil. yeteneği doğru kullanılırsa, bambaşka yerlere gelebilir. uzun yıllardır top ayağına geldiğinde, beni bu kadar heyecanlandıran başka bir türk futbolcusu hatırlamıyorum. boya 20, ene de bi 25 cm kat, saçları kes, bildiğin dünyanın en iyi futbolcusu ronaldo bu.



samimi söylüyorum, bugün bonservisini almaya kalksınlar, cebimden 2500 euro veririm. izlemesi, leyla ile mecnun'dan daha keyifli. hakan balta+serkan kurtuluş+aydın yılmaz+gökhan zan+ufuk akalın'ı verin, bu çocuğu alın. alın bu çocuğu.



inanılmaz derece seri bir oyuncu. biraz oyun zekasını geliştirse, biraz da bencilliğini yenerse kısa zamanda çok iyi yerlere gelebilir.





galatasarayda görmeyi çok istediğim genç ve yetenekli oyuncu.



kendisi football managerdeki gibi bir performans sergilerse rierayı bile kesebilir, çok iyi bir top tekniği var, hayırlısı.





arda turan stilinde bir oyuncu. oldukça teknik, muazzam bir oyun görüşüne sahip ve son vuruşları da sağlam. tüm bu özelliklerinin yanına topla olan süratini de ekleyince takip edilmesi gereken bir oyuncu çıkıyor ortaya. tabii ki henüz galatasaray seviyesinde bir oyuncu değil. ama elimizden kaçırmamamız gerek, bank asya gibi kasapların çoğunlukta olduğu bir ligde, o fizikle güzel futbol oynayabiliyorsa, bu çocukta iş var demektir. bu tür genç oyuncuların denenmesi sonucu zarar görmeyiz.





galatasaray'imiza yakisacak genc yetenek. bence kacirilmamali.

orta sahayi hucuma cabuk baglayacak teknik ve topa hizli orta saha lazim bize. gelsin ogrensin abilerinden. aydin yilmaz denen 'cocuk' yillardir "genc yetenek" bizde ve patlama yaptigi tek yer bizim nazik kiclarimiz oldu senelerce beklemekten.

aydin'in artik bu sifati birakip def olmasi gerekiyor. onun yerine okan'i milyon kez tercih ederim.
 
Cevap: Okan Salmaz: "Artık Aslan için hazırım"



Hadi inşallah alınır. Deneriz olursa takımda yer alır zaten ;)

Ama kesinlikle alınmalı.
 
Cevap: Okan Salmaz: "Artık Aslan için hazırım"



Genç yetenekleri bulup çıkartmalıyız yerli kalitemizide arttırmalıyız. Umarm bu çocukta bunun ilk adımı ve parçası olur
 
Cevap: Okan Salmaz: "Artık Aslan için hazırım"



Alinacaksa o zaman hemen alisin, yoksa sene sonu yine Fenerbahce veya Besiktas kapar. Böyle transferleri basina sizmadan bitirmek lazim, yoksa Fenerbahce ve Besiktas Fatih Terim ve Galatasaray istiyorsa vardir birsey diye saldiriyorlar her hemen.
 
Cevap: Okan Salmaz: "Artık Aslan için hazırım"



Bilgilerine çok güvendiğim Lig radyo programcısı arkadaşım Ilgaz Çınar'dan Okan için kısa bir analiz istedim...



sultani124 ılgaz çınar

@

@cgtyzen okan oldukca yetenekli ve caliskan isini ciddiye alan ve su ana kadar simarmayan bir oyuncu ama altyapida en az onun kadar yetenekli bir adanali daha var adanademirden yetisen İbrahim selen yetenekli ve gelisime acik ve a2 de 10 numarayi giyiyor ama eli belinde dolasmiyor. Yoksa İbrahim bence en az Okan kadar yeteneklidir...Biraz daha alt yapisaki yeteneklere yonelmek lazim bence...
 
Cevap: Okan Salmaz: "Artık Aslan için hazırım"



hc bi zmn oldm dememesi . lazm . pştm dememesi . lazm . sadece oynaması ve geliştirmesi hep glştrimesi lazm kendini. böyle oldgu sürece . zmn onu bi yerlere getiricek ztn.
 
Üst Alt