Okay Yokuşlu, Celta Vigo'da! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Okay Yokuşlu, Celta Vigo'da!


depophotos_15968219_16_9_1528662233-880x495.jpg

İspanyol ekibi, Trabzonsporlu genç yıldızın 6 milyon euroluk serbest kalma bedelinin yarısını ödemeyi kabul etti, diğer yarısı 2 ay sonra.

Trabzonspor'un milli oyuncusu Okay Yokuşlu gelecek sezon Celta Vigo forması giyecek.

Kayserispor’dan, Trabzonspor’a transfer olan Okay bu sezon ortaya koyduğu performansla büyük kulüplerin dikkatini çekmişti. Okay tercihini ise İspanya Ligi’nden yana kullandı. Karadeniz ekibiyle olan sözleşmesi gereği 6 milyon euro getirmesi halinde serbest kalacak olan Okay’ın tazminatını İspanyol ekibi ödemeyi kabul etti.

Menajeri Batur Altıparmak’la birlikte İspanya’da bulunan Okay’ın da anlaşmaya varması sonucu İspanyol kulübü 6 milyon euroluk bedelin ilk bölümünü ödeme kararı aldı. Diğer bölümü ise 2 ay içinde yatıracak. Trabzonspor oyuncu ve menajeriyle yaptığı görüşmede 6 milyon euroluk bedeli artırmaya çalışmış ancak kabul ettirememişti.

Akşam
 
Helal olsun

Anadolu'dan bir oyuncu daha avrupa'ya gidiyor,bu konuda her gecen gün daha da iyi duruma geliyoruz

Yabanci siniri diye aglayanlar utansinlar,sinir olmadigi icin avrupa'ya oyuncu gönderiyoruz
 
Akıllı bir çocuğa benziyordu zaten. Yurt dışına giderek bunu bir nevi tescil etti.

Fernando varken bize gelmesini istemezdim iyi olmuş yurt dışına gitmesi. Hep derim az biraz bile yetenekli olan genç oyuncular takım ayırt etmeksizin yurt dışına gitmeliler.

sent via GSC
 
Son düzenleme:
Sarcasmın ne olduğunu öğrenirsen sevinirim hamzator. Boş yapmanın hralı sensin ayrıca (Maiconu ısrarla yalayıp durman). Hürmetler..

Ne dedigimi anlamamissin ya da ben anlatamamisim Chukru

Vizyonculara laf soktugunu biliyorum da vizyoncu kalmadi artik, kaldiysa da sessizler

Birak da laf ederlerse bekle oyle laf sok, boyle kendi kendine gelin guvey olunca komik oluyor, kactir bunu yaptigini gozlemliyorum demek istemistim
 
Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu da transferle ilgili konuştu ve Celta Vigo yetkililerinin kendilerini arayarak bordo-mavili kulübün hesap numarasını istediğini söyledi. Hacısalihoğlu, yaptığı açıklamada, sözleşmeye göre 6 milyon Euro ödeyen kulübün Okay Yokuşlu'yu alabileceğini belirterek, "Celta Vigo Kulübü yetkilileri dün banka hesap numaramızı istedi. Okay'ı almaya niyetleri var. Bizim bu konuda herhangi bir tasarrufumuz yok." dedi .

Okay Yokuşlu için 3 milyon Euro peşin, diğer 3 milyon Euro'luk kısmın da 1 yıl içinde ödenmesi gerektiğini kaydeden Hacısalihoğlu, transferin henüz sonuçlanmadığını belirtti.

Vay be adamlar hiç takımıyla muhattap olmadan şak diye fesih bedelini yatıracaklar
 
Üst Alt