Oktay Mahmuti - Sayfa 40 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Oktay Mahmuti


İyi adam yani hala seviliyordur ama loser orası kesin. Bizde o dönemde sevilmesinin başlıca sebebi de eldeki kadro kalitesine rağmen takıma level atlatması idi zira maçı kenarda yaşıyor ve taraftarla çok güzel bütün oluyordu.

Şenol Güneş'e benzettim ben Mahmudi'yi hep ama Güneş bile loser kimliğinden uzaklaşıyor artık.
 
Zamanında hocamızla beraber güzel bir sinerji yakalanmıştı hatta şampiyonluğa çok yaklaşmıştık fakat olmamıştı, hocamız tekrardan basketbolu canlandıracaktır özellikle yeni salon öncesi tekrar o sinerjiyi yakalayıp yeni salonla beraber büyük başarılara koşmak lazım. Tekrardan hoş geldin hocam...
 
2010-11 sezonunda taraftar futboldan soğumuş durumdayken çok çok düşük bütçeyle inanılmaz bir sinerji yakalattı camiaya. Belki de binlerce taraftar basketbolla o sene ilgilenmeye başlamıştı.

Üstelik 2009-10 sezonunda basketbolda büyük bir kaos yaşanmıştı.(Cemal-Tufan olayı) o olaydan sadece 1 sene sonra bu başarı büyük olaydı. Ertesi sene tarihimizde ilk defa Euroleague oynadık ve yine o vardı. CSKA-Oly gibi final oynayan 2 takımı da içerde müthiş bir sinerji ile yenmiştik.

Ancak ligde yarı finalde elenince Ergin Ataman geldi. Ancak yine de sonu Eurocup şampiyonluğu ile biten 6 yıllık basketboldaki altın dönemimizde kendisi başlangıç noktası oldu. Umarım aynı sinerji yeniden yakalanır. Bu sene işi zor ama en azından seneye onu yakalayabiliriz.
 
Üst Alt