GSC Haber - Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | Kazanan Mustafa Cengiz ! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
lblQ6l.jpg


Olağanüstü seçimli genel kurul 13 Ocak 2018 tarihinde gerçekleştirilecek. İlk seçimde çoğunluk sağlanamaması durumda ikinci tur 20 Ocak 2018'de yapılacak​
 
Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Özdoğan, "Cuma gününe kadar başkan adaylığı konusunda ortak akıl görüşmelerini sürdürecek. Bu aday ben ya da başkası olabilir. Galatasaray'ın vakti yok. Adnan Öztürk şu ana kadar aday olma konusunda açıklama yapmadı
Öztürk'ün adaylık konusunda yarın açıklama yapmasını bekliyoruz. Galatasaray'ın şu anda acil tedbir alması lazım. Bir an önce hareket edilmeli. Cuma günü ben ya da başkası aday olabilir. 2-3 adaylı seçim olacaktır. Sürpriz adaylar olabilir. Hafta sonu her şey netleşir. Turgay Kıran'la hiç görüşmedim. Bütün hedefimiz güçlü ve sene sonunda şampiyon Galatasaray" dedi.
 
Aday olacak kişi listesini seçimden 2 hafta öncesine kadar divana teslim etmek zorunda diye biliyorum.Bu da demek oluyor ki 10 günden az bi zaman kaldı.
Bu kadar kısa sürede başkan adayı çıkmazsa şaşıtıcı olmaz.Dursun denen adi herif alenen manipüle ediyor kulübü

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Şu Genel Kurul'un az biraz Galatasaray sevgisi varsa en azından yıllarca olan saçma teamülün aksine, zaman darlığının farkına vararak ilk toplantı gününde yani 13 Ocak'ta seçimi tamamlama konusunda prensip kararı alırlar gayri resmi yollarla.
 
Dursun çok kötü başkan. Ama unutmayın ki 2002'den itibaren sürekli daha kötüsü olmaz diyerek bu hale geldik. Aday olmak için, sadece Dursun devrilsin diye aday çıkarılmamalı. Gerçekten bu işi yapabilecek, liderlik yetisi olacak biri seçilmeli.
 
260778_ob2c1.jpg





su herif 6 seneye yakin baskanlik yapmis olacak
saka gibi
GS kongre uyeleri databaseine ulasip hepsinin evine sadece su fotoyu yollasan herifin oylari en az %25 duser
 
Dursun Özbek seçilip Terim'i getirecekse (öncesinde de olur ) sıcak bakılabilir. Ancak saçma bir hoca getirecekse Ünal Aysal gibi vizyoner bir başkan pekala işimizi görür. İlk meselemiz hocadan çok BAŞKAN oldu. 3 yıl daha vizyonsuz adamları çekecek bir taraftar kitlesi yok.
 
Üst Alt