Haber - Olağanüstü Toplantı Kararı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Haber Olağanüstü Toplantı Kararı!


divan.jpg

Galatasaray’dan Dursun Özbek ve yönetiminin çalışmalarından memnun olmayan bir grup Divan Kurulu üyesi, olağanüstü Divan Kurulu toplantısı yapılması amacıyla imza kampanyası başlattı.


İmza kampanyasına destek veren Divan Kurulu üyelerinin transferde harcanan paralara tepki gösterdiği iddia edildi.

Gelen dilekçeleri dikkate alan Divan Başkanlığı, olağanüstü toplantı yapılması kararı aldı. Toplantının tarihi 16 Ağustos olarak düşünülüyor.

Milliyet
 
Lan olm ortalığı karıştırmayın batmışken fegle asomahyıda alak biri durun ya. Şimdi vazgeçecekler yapmayın


Gesendet von iPhone mit Tapatalk
 
Beyler, yapilan transferlerle ilgili degil bu durum

bir senede yapilan 300milyon TL zarar'dan dolayi boyle bir olay gerceklesti.

uyeler, KAP'a aciklama yapmadan rakamlari goruyor zaten.
 
Aylarca senelece gec kalan kongresi ve divani , hala bu kadar para harcanmisken oyuncu isimleri ve transfer soylemlerine batmis cahil taraftari ... is ahlakindan yoksun oyuncu grubu , ego kasintili ya da tam tersi silik teknik ekipler

klubun bu halde olmasina sasirmamak lazim
 
bukadar beklemeniz hata zaten
bu adami göndermemiz lazim tam bir hayin
galatasarayimizi yokus asaga götürüyo
bu kadroyu kurduda noldu simdi yerel lige bu kadro gereklimi? yapsaydi eleme macindan önce transferleri bari uefa liginde bi hedefimiz olurdu soruyorum size bu kurulan kadro bu sene uefada is yapamazmiydi?
bence dogru bi hocayla finale bile gidilebilirdi ama adam transferleri elendikden sonra yapiyo neden? sirf taraftarin gazini almak icin bazilarinizda bunun yapdigi oyuna geliyo
bu adam kesinlikle bizim gibi kulübün degil baskani cayci bölümünun sorumlulugunu alamaz
 
Olağanüstü toplantı sebebiyle Galatasaray Yönetimi Transferde frene bastı.Kesin gözüyle bakılan Feghouli ve Asamoah transferleri askıya alındı. (fanatik)
 
Medynın gazı hep bunlar. Oturmuş takım denen Beşiktaş biz kadar tranfer yaptı. Fener desen yine aynı. Ama onlarınkiler nokta transfer, bizimkiler transferde savurganlık. Bizim kendi spor yorumcularımı bile diyemiyor ki kadro bok gibiydi hepsi değişse kimse bişey diyemez.
 
SON DAKİKA | 13 Eylül'de yapılması planlanan divan kurulu toplantısı üyelerin isteği üzerine 16 Ağustos'ta yapılacak. (TRT Spor)
 
Üst Alt