# Olcay Şahan | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Olcay Şahan


Şeref Aydın ‏@srfydn

Kaiserslautern takiminda top kosturan 24 yasindaki gurbetci Olcay Sahan 1.000.000 € karsiliginda Galatasaray’a transfer oldu. Hayirli Olsun.
 
Cevap: # Olcay Şahan



O kadar çok isim türedi ki yarın #Bora Cengiz diye başlık açsam en az 3 kişiden güven oyu alırım vesselam.
 
Cevap: # Olcay Şahan



Olcay her iki kanatda da oynayabilen bir acik oyuncusudur on libero ile yakindan uzaktan alakasi olmadigi gibi Baris Ozbek ile de hic bir alakasi yoktur. A milli takim'da yakindan takip ediyor kendisini. Laf olsun diye bilip bilmeden bos yorumlar yapmayiniz.
 
Cevap: # Olcay Şahan



Alman altyapısında yetişmiş oyuncuların faydalı olabileceğine inanıyorum(Barış istisna)

Yasin ve Veli unutulmamalı.
 
Cevap: # Olcay Şahan



23 yasina gelmis. Potansiyeli olsa birazda olsa taninirdi. Adini ilk defa duyuyorum ve Alman liglerini takip ettigim halde tanimiyorum.
 
Cevap: # Olcay Şahan



Demek ki yeterince takip etmiyorsunuz. Olcay gayet de bilinen bir isimdir son 2-3 yildir ama patlamasini daha henuz yeni yapmistir. Belki buyuk bir yildiz olmaz ama faydali bir oyuncu olma potansiyeli vardir. Her oyuncu cok genc yasta kesfedilmiyor veya patlamasini o yada bu sebepten dolayi yapamiyor. Biraz daha genis dusunun.
 
Cevap: # Olcay Şahan



Millet 23 yaşında Dünya kupası, Şampiyonlar Ligi, Lig Kupası, Kral kupası, İspanya kupası gibi kupaları kaldırıyor.
 
Cevap: # Olcay Şahan



Evet muthis bir yorum. Gercekten tebrik ediyorum seni "tecrubeli uye". Biz de zaten yeni Messi falan olur diyorduk... Ona bakarsan bizim Arda icin de ayni seyleri soyleyebiliriz...



Demek istediğim farklı. Elbette "Bir Messi değil" :) 23 yaşında yıldız gösterilen ya da yıldız adayı, potansiyelli oyuncular gelişme kaydediyor. En azından piyasada yer buluyorlar kendilerine. Buna örnek Afellay'ı verebilirim, Mesut'u verebilirim... Afellay, Potansiyelli, yetenekli, iyi oyuncu olduğu için şuan Barcelona'da..Aynı şekilde Mesut'ta öyle.Hedeflerinin zirvesinde. Bu çocuk hala keşfedilmeyi bekliyor :)



Arda içinde aynı şeyleri söyleyebiliriz. Haklısın. Aksini iddia etmiyorum.
 
Üst Alt