Ölse Üzülür müsünüz? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ölse Üzülür müsünüz?


Ölse Üzülür Müsünüz ?

  • Üzülürüm. Onu da bir ana doğurdu sonuçta

    Kullanılan: 6 33.3%
  • Üzülmem, bayram ederim.

    Kullanılan: 12 66.7%

  • Kullanılan toplam oy
    18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dursun-ozbek-tehdit-kufur-her-sey-var--8930594.Jpeg


Ben sevinçten ne bok yiyeceğimi şaşırırım. Suratının sekiz kilo yağına soktuğum, sevincimi, mutluluğumu aldı elimden.
 
Bayram etmem de en ufak bir üzüntü duyacağımı da sanmıyorum.

Allah'ına yakın Galatasaray'ıma uzak olsun başka bir şey istemem.
 
Günde 5-10 tane puroyu sigara içer gibi içine çekerek içiyor sonradan görme herif. Yakında geberir ama kulübün ağzına çoktan sıçtı.
 
böyle saçma ve çocukca sohbetlere gerek yok. medeni bir toplumun yapması gereken şeyler yapılmalıdır. normalde başarısız birisi başarısızlığını kabul edip istifa edebilmesini bilmeli. ya da toplum bu kişinin istifa hizmetini gerçekleştirmesi için gereken refleksi gösterebilmeli. iş bilenlerin işin başına getirilmemesi gibi bir gerçekte var. yani medeni toplumlarda olması gereken hiç bir şeyin buralarda olmama nedeni bir veya bir kaç sebebe bağlı değildir. Genellikle bir düzine problemlerimiz var. nüfusumuz çok fazla artıyor ve biz bu artan nüfusu eğitemiyoruz. sonrada saçma sapan toplumsal problemlere maruz kalıyoruz. türkiye şimdi reformlara başlarsa gelecek 20 sene sonra ancak düzelme eğilimleri gösterecektir. fakat şu simsiyah tabloya baktığımızda bu ülkede her şey geldiği gibi gidecek. gencecik insanlarız, gençliğimiz bu şekilde geldi geçiyor, bizler öleceğiz çocuklarımızda bu tür medeni olmayan toplum içerisinde yaşamaya çalışacak.

insanlık olarak kimsenin ölmesi gerektiğini düşünmüyorum. bunu da isteyecek değilim. fakat bu iş dursunluk azizlik ya da siyasi kanattan bazı şahısların işi değil. bu bizim problemimiz, bizimse çözmesi gereken kişilerde bizleriz. ama ben eğitimsiz bir milletten bu tür refleks göstermesini de beklemiyorum. kısacası kısır bir döngüye girdik. bu nasıl bir girdaptır ki çıkılamıyor?
 
Son düzenleme:
Dursun Ozbek sen efsane BAM`in Baris Ozbekin intikami olarak mi geldin Galatasarayimiza?
Adnan Polat bile senin kadar nefret gormedi Dursuncum.. Ne yuzsuz suratsiz bi insan sin sen? Olursen.... sevinmem yazik der, gecerim insan olarak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt