Olympiakos'ta Hamzaoğlu Sesleri! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Olympiakos'ta Hamzaoğlu Sesleri!


2pqiyp20160609064923.jpg

Yunan basını, Yunanistan Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Olympiakos için flaş bir iddiada bulundu.


En son Bursaspor’u çalıştıran Türk Teknik Direktör Hamza Hamzoğlu’nun Pire kulübün teknik direktör adaylarından bir tanesi olduğunu yazdı. Ülkenin önde gelen gazetesi Gazzetta, Hamza Hamzaoğlu’nun sportif direktör Christian Carembeu’nun belirlediği bir kaç teknik direktör adayından bir tanesi olduğunu manşete taşıdı.

Yunan kulübünün yeni antrenörü için belirlediği kriterlerden bir tanesi genç olması ikinci ise kupa kazanmış bir teknik direktör olduğu dile getirildi. Galatasaray’da bir sezondan az bir süre içerisinde üç tane kupa kazanan 47 yaşında olan Hamzaoğlu, Olympiaskos’un kriterlerin uygun bir teknik direktör olarak ön plana çıktığı vurgulandı.

Kulübün Başkanı Marinakis, Ünal Aysal gibi Türkiye’de iyi ilişkileri olan referans aldığı öğrenildi. Yunan basınına açıklamada bulunan FIFA menajeri Marco Kırdemir, Olympiakos Sportif Direktör Carembeu ile Hamza Hamzaoğlu konusunu konuştuklarını ve görüşmelerin olumlu ilerlediğini söyledi.

Hamza Hamzaoğlu, Olympiakos ile anlaşırsa tarihte ilk defa Türk teknik direktör Yunanistan’ın en üst liginde görev alacak.

Ajansspor
 
Yunanistan'da Türk oyuncu oynatma sınırı kaç ?

11 tane yerli oyuncuyla sahaya çıkmazsa içi rahat etmiyorda Hamza'nın
 
Üst Alt