Ömer Bayram'dan Pereira'ya Şamar! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ömer Bayram'dan Pereira'ya Şamar!


1575230264662.png

Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray karşılaştı. Mücadelenin 26. dakikasında yaşanan bir olay maça damga vurdu.

Trabzonsporlu oyuncu Joao Pereira'ya ikili mücadele esnasında Galatasaraylı oyuncu Ömer Bayram'ı düşürerek faul yaptı. Faul kararı sonrasında maçın hakemi Ali Palabıyık'a itirazlarda bulunan Ömer Bayram'a, Joao Pereira işaretler yaparak susmasını söyledi. Bunun üzerine Ömer Bayram, Portekizli oyuncuya tokat attı.

Pereira yerde kalırken, hakem Ali Palayıbık Ömer Bayram'ı yanına çağırdı ve sarı kart gösterdi. Trabzonsporlu oyuncular bu karara kırmızı kart olması gerektiği yönünde itirazlarda bulunurken, Jose Sosa da sarı kart gördü ve bir sonraki hafta oynanacak olan Antalyaspor maçında cezalı duruma düştü.

VIDEO:
 
Ligin en igrenc heriflerinden biri bu portekiz. Ama Ömer ayni hareketi SL de yapsa rahat kirmizi karti görürdü.
 
Emre B ayri bir seviyede o yüzden onu degerlendirme disi birakiyorum ama bu Pereira ya ve Kayseri deki Lopes'e acayip uyuz oluyorum.

Bilhassa da Lopes'e. Gece gündüz döveceksin bunlari.
 
tumblr_olzx92pb8s1taydc5o1_400.gifv
 
Sahada ki biz bu adam. Maçın en güzel enstantanesi idi. Pislik oyunu ve üçkağıtçılığıyla meşhur Perreira'ya hadd bildirilmiştir.
 
Üst Alt