Onayı Aldı Düğmeye Bastı! İşte Yeni Galatasaray! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Onayı Aldı Düğmeye Bastı! İşte Yeni Galatasaray!


C72ahFjXkAAovFb.jpg

Yaklaşık 11 saat süren Galatasaray Mali Genel Kurulunun ardından Başkan Dursun Özbek ve sarı kırmızılı yönetim yeni projeler ve önümüzdeki sezon futboldaki yeni yapılanma için kolları sıvadı.


Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, mali ve idari açıdan ibra edilen yönetimine yeni hedefler koymayı planlarken, kulübü sportif açıdan profesyonel yöneticilere emanet etmeyi düşünüyor.

Yönetim Kurulu Üyelerinin daha çok projeler ve gelir getirecek atılımlar içinde olmasını isteyen Dursun Özbek'in, başta futbol olmak üzere spor branşlarına konularında uzman isimleri getirmeyi planlıyor.

Teknik direktör Igor Tudor'dan sezon sonu için rapor isteyen ve bu rapor üzerinden yeni sezonu planlamayı kurguluyan başkan Dursun Özbek'in transferler konusunda da önemli hamleleler yapması bekleniyor

Igor Tudor'dan gelecek rapora göre sarı kırmızılı takımın gençleştirilmesi ve nokta transferlerin yapılması ilk hedefler arasında.

Özellikle orta sahaya ve defansa katkı yapacak isimler üzerinde duran sarı kırmızılı yönetimin sezon bitmeden teknik direktör Igor Tudor'la birlikte karar verip, listedeki isimleri sarı kırmızılı renklere katması planlanıyor.


beIN SPORTS
 
Zaten burada yazılanları yapsa, hiç bu kadar eleştiri alıp taraftarın nefreti haline dönüşmezdi

1 sene daha bu devam edecek bu belli bari hiç değilse sportif idareyi profesyonelleştirse kaliteli isimlerle ve 1 sene daha kaybetmesek

Bu konuda çok eleştiri ve öneri geldi bunu uygulamak zorunda zaten. Yoksa 1 sene sonra linç edilerek gönderilir

Bunun bilincindedir umarım
 
Mehmet Özbek ismini

Joseph oesbech yapsın sportif direktör olsun

_________________________

fapatalk'dan gönderildi.?
 
Özellikle defans ve orta sahaya transfer lazımmış. Mesela defans ve orta sahaya transfer yapılır sonra bütçe yeterli olmazsa forvet alınmayacak demek ki. Eren 45 maça kendi başına çıkacak :D
 
Üst Alt