Önce Tudor, Sene Sonu Terim! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Önce Tudor, Sene Sonu Terim!


Galatasaray'da Riekerink'in görevden alınmasının futbol takımında yeniden yapılanma çalışmaları başladı.

İlk olarak Hırvat teknik adam Igor Tudor'u takımın başına getirerek 1.5 yıllık sözleşme imzalayacak olan sarı-kırmızılı ekip, bu sene yarışmanın içinde yer almaya çalışacak.

BAŞARILI OLURSA SENEYE DEVAM

Anlaşma gereği Tudor'un başarılı olması durumunda seneye de devam edeceği, ancak bu sene lig de ilk ikinin dışında kalınması durumunda tek taraflı fesih hakkının sarı kırmızılı yönetimde olacağı öğrenildi.
Karabükspor'a 150.000 Euro fesih bedeli ödenecek genç teknik adam için 1.5 sene için toplam 2.200.000 Euro ödeme yapılacak. Anlaşmada hak edişler dışında herhangi bir tazminat bedeli ise yer almayacak.

TERİM DÖNÜYOR, POZİSYONU TUDOR'A BAĞLI

Bundan bağımsız olarak geçtiğimiz sezondan beri sürekli gündemde olan Terim-Galatasaray birlikteliği bu yaz mevsiminde kesinleşecek gibi duruyor.

Milli takım ile 2018 yılı sonuna kadar sözleşmesi olan Fatih Terim Haziran ayına kadar oynanacak 2 maçın ardından, Milli takımda ki direktörlük görevinden istifa ederek, sadece teknik direktör olarak görevine devam edecek ve Galatasaray'da Sportif Direktör olarak göreve başlayacak.

İkinci bir senaryo ise Terim'in Milli takımdan ayrılarak Galatasaray'ın başına 4. kez geçmesi ancak bu ihtimal gerek Milli Takım'da ki var olan kontratı, gerek de Tudor'un başarı ihtimali sebebi ile şimdilik askıda.

TUDOR KULÜBE DE TERİM TRİBÜNDE

Sonuç olarak 2017-2018 sezonunda Tudor'un kulübe de , Terim'in de tribünde olması kimseyi şaşırtmayacak. Daha önce tutmayan bu tarz birliktelikler düşünüldüğünde böyle bir şeyin gerçekleşmesi durumunda akıbetin ne olacağı da merak konusu.
 
TD: Tudor
SD: Terim
Baskan: Aysal

Ama Terim sportif direktorluk yapacak kadar transferden anlamiyor, transferlerin ona birakilmamasi lazim.
 
Bu nasil bir sacmalik, sezon devam ederken baska takimin teknik direktörünü getir sonra sene sonu fatih terim icin kov
 
Tum bu dedikodularin sebebi beceriksiz , capsiz GS yonetimidir.

Bu haberler basarili olma ihtimalimize karsi aziz ve ifb basininin GS i karistirma amacli haberlerinden bir ornektir sadece. Daha gelmeden Tudorun boynuna FT i demoklesin kilici gibi yerlestiriyorlar.

Bizim yonetimin beyni olsa basin toplantisi yapip bu haberi ve benzeri asilsiz haberi yapanlari hicbir GS antremanina , basin toplantisina almayacagini aciklardi. Bu yalan haber icin ozur dileyene kadar x gazetesi GS basin toplantilarina alinmayacak deyip agizlarina zicmak lazim ama nerde bizde o baskan, yonetim?? :(
 
Yönetim gelecek sene olacağını mı sanıyor?

Dursun ve ekibi en geç Haziran'da defolup gitmek zorunda, taraftara şirin gözükmeye hiç çalışmasınlar.

Mahalle bakkalı vizyonunda ki adamların bu camia da işi yok.
 
Yönetim gelecek sene olacağını mı sanıyor?

Dursun ve ekibi en geç Haziran'da defolup gitmek zorunda, taraftara şirin gözükmeye hiç çalışmasınlar.

Mahalle bakkalı vizyonunda ki adamların bu camia da işi yok.
Benden soylemesi, bu yonetim 2018 e kadar kalir. Kendileri birakmayacagini soyluyor zaten, e simdi kim bunlari indirecek? Burada is kongre uyelerine dusuyor onlarda gayet memnun gibiler.
 
terim dönerse başkan olarak döner artık. zaten böyle bir hedefininolduğu biliniyor. neden olmasın

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
ulan yeni bir t.d ile daha 1 gün önce sözleşme imzala ama aynı gün ft haberleri çıksın burası nasıl bir ülke hala çözebilmiş değilim.
 
Yönetime yakışan hareket olur. Ben Tudor'dan bu sene pek mucize beklemiyorum açıkçası. Karabük'te 20 haftanın en az 15-16'sını izledim. Takımı çok koşan,pes etmeyen,yıpratıcı bir takımdı.

Galatasaray ise bundan çok ama çok başka bir takım. Ligin en az koşan takımlarından. Teknik beceriyle iş yapan bir oyuncu grubu. Bu takımı bir anda değiştirmek imkansıza yakın.

Tudor şampiyon olamazsa suçu Tudor'a atıp yine kurtulacaklar. Terim hamlesi de tamamen gaz hamlesi olur. Bu cahil futbol bilgili yönetimle hoca bile 2002-2004 arası dönem gibi olur.
 
Üst Alt