Önkibar: "Birileri açıktan Başakşehir şampiyon olsun istiyor" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Önkibar: "Birileri açıktan Başakşehir şampiyon olsun istiyor"


FETÖ suçüstü oldu, futbol da kurtuldu derken yanılmışız.

Meğer yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşuz.

Son yaşanan Emre Belözoğlu ve hakem faciası her şeyi gözler önüne seriyor.

Birileri dolaylı olarak değil açıktan Başakşehir şampiyon olsun istiyor.

Beşiktaşlı Caner’in hakemin duymadığı küfrüne 6 maç ceza verenler, hakemin duyduğu Başakşehirli Emre’nin küfrüne ceza vermiyor ya da ceza veremiyor.

Keza Fenerbahçe maçına verilen hakem son anda değiştirilerek kafalar allak bulak ediliyor.

En dramatiği herkese saydıran spor medyası korkudan gıkını çıkaramıyor ki sebep belli.

Pardon ama madem karar verildi ne gerek var tuluata.

Başakşehir’in şampiyonluğunu bugünden ilan edin!

Onu yapmıyorlar çünkü Katar ambalajlı yandaş Digitürk sermayesi para kaybetsin istemiyorlar.

Sabahattin Önkibar/Aydınlık

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Evet, 100% Dogru. Cumhurbaskanin Ailesi Yönetiyor basaksehiri. Bu Sene Sampiyon Olur. En Azinda F5 inde Isine Gelmez. Onlarin Sampiyon Olmasi Ütopya !! :ka23:
 
Başakşehirin üzerinde çok emeğimiz var demişti en son birisi. Çok şeyi anlatan bir ifade. Başakşehir gerçekten bir proje takımı cebi doldurma projesi. Hani biri çıksın söylesin başakşehir alt yapıdan kimi çıkarmış bugüne kadar hadi söyleyin. Mahmut tekdemir dışında alt yapıdan oyuncuları var mı? Taraftar yok birşey yok hangi akla hizmet şampiyonluk peşinde koşuyorlar? Hangi akla hizmet avrupadan bilerek eleniyorlar sırf ligi götürmek için ha? ÇIKIN HADİ SÖYLEYİN
 
Geçen sene bu forumda UEFA'nın yeni CL formatıyla ilgili bir konu tartışılırken buradaki bazı üyeler devletin yardım etmesini istiyorlar, "başka Avrupa'lılarla nasıl yarışacağız" diye soruyorlardı. Şimdi ise Başakşehir'e devlet yardımı yapılıyor diye isyan ediliyor, herkes kendine müslüman, kendine isterken güzel ama başkasına olunca "etik diil"..

Başakşehir muhtemelen Clichy, Adebayor gibi 3-4 oyuncuya toplamda 5-6 milyon maaş+imza parası gibi paralar ödüyor ama harcamaları yine de ne Galatasaray'ın, ne Beşiktaş'ın ne Fener'in açık ve gizli harcamalarının ve sahip oldukları taraftar desteğinin yanından hatta uzağından bile geçmez. Eğer Başakşehir'in ligde bu kadar iyi olmasına bahane olarak devletten yardım almaları gösteriliyorsa gerçekten acınacak duruma düşülmüş demektir.

Başakşehir'in en iyi oyuncularına bakalım: serbest kalmasına rağmen Türkiye'de 3 takım ve Fransa'da dandik orta sıra takımlar dışında teklif bile almamış bir Clichy, Adebayor (bugün serbest bıraksan en iyi Newcastle United filan alır), Emre Belözoğlu (Başakşehir bugün serbest bıraksa anca Antalya'da oynar eğer Fener veya diğer büyükler tükürdüğünü yalamazsa, daha iyisini de gider bulursun yani), Elia (tamam iyi futbolcu, da bu mu yani? Elia'dan iyisini bulamıyor mu 3 büyükler?), Mossoro (bu mu yani?), Edin Visca (gidip bosnadan 50bin 100bine bulup getirmişler, geliştirip bu haline getirmişler, Galatasaray gidip Bosna'dan o zaman getirseydi hemen çöp muamelesi yapılır 1-2 sezonda da "Galatasaray markası" için yetersiz bulunup postalanırdı).. Teknik direktörleri zamanında yetersiz diye milli takımdan kovulan Abdullah Avcı (Hiddink de yetersiz korkak diye kovuldu, Lucescu da öyle kovulması isteniyor)

Ha, bi de Arda Turan. Herif boştu kimse almadı, Galatasaray istese alabilirdi, tanıdığım 3 büyük takım taraftarlarının hepsi "inşallah bize gelmez abi" diyorlardı. Bu forumda da başlığı var. Türkiye'de olmadığım için Türkiye'deki hiçbir lig maçını izlemiyorum ama Türkiye'de devlet yardımıyla Bayern filan yaratmadıklarını biliyorum, mal ortada..

Devlet yardım ediyorsa yaptıkları en büyük yardım "profesyonel yönetim" ve "beyin" olmuş. İyi yönetiliyorlar belli, ve ikide bir yönetim ve teknik kadro değilmediği için aynı çizgide üstüne koyarak gidiyorlar, bi öyle bi böyle yok, taraftar baskısı yok, "taraftar ne der" kafasıyla transfer yapmıyorlar vs. Yönetimlerinin seçimle gelmemesi büyük avantaj bir kere.
 
Son düzenleme:
Üst Alt