Onur: "Galatasaray'la görüşmedim!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Onur: "Galatasaray'la görüşmedim!"


Trabzonspor'un başarılı file bekçisi "Galatasaray'la transfer görüşmedim" dedi



682161_detay.jpg




Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon şanssız bir şekilde sakatlanarak, ilk 11'deki yerini Tolga Zengin'e kaptıran Onur Kıvrak ''Sıra elbet banada gelecek'' dedi.



Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon şanssız bir şekilde sakatlanarak, ilk 11'deki yerini Tolga Zengin'e kaptıran Onur Kıvrak ''Sıra elbet banada gelecek'' dedi.



Geçtiğimiz sezon Kasımpaşa maçında çarpraz bağlarından sakatlanarak uzun süre takımdan ayrı kalan ve formasını Tolga Zengin'e kaptıran Onur Kıvrak son günlerde transferiyle ilgili de sorulara yanıt verdi.



Sakatlığı döneminde çok zor günler geçirdiğini söyleyen başarılı eldiven '' Çok zor ve acılı günler geçirdim. Formayı geri kazanmak için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Geçtiğimiz sezon Tolga benim arkamda bekliyordu şimdiyse ben bekliyorum. Elbet benim de tekrar sıram gelecek'' dedi.



Tolga Zengin'in çok başarılı olduğunu söyleyen Onur Kıvrak; ''Tolga çok başarılı maçlar çıkardı. Performansı sayesinde Milli Takıma kadar yükseldi. Onun bu başarısı gerçekten beni çok mutlu ediyor. Rekabet her zaman iyidir. Biz her zaman işimizi en iyi şekilde yapmaya özen gösteriyoruz. Rekabet ortamı performansımızı geliştirmemizde önemli bir faktör. Tolga'nın bu performansında benim de katkım olduğunu düşünüyorum. Birbirimizin varlığı bizi daha da ateşliyor.



Sözlerine Şenol Güneş ile devam eden genç kaleci; '' Şenol hoca Trabzonspor için büyük şans. Bizi iyi motive ediyor, güveniyor. Tolga ve benimle özel olarak ilgileniyor. Kendisinin de futbolculuk yaşamında kaleci olması bizim için avantaj. O formayı her zaman hak edene veriyor. Şenol Güneş ile kendimizi daha iyi hissediyoruz''



"GALATASARAY İLE GÖRÜŞMEDİM"

Sezon başında Galatasaray ile adı anılan Onur Kıvrak: ''Galatasaray ile görüşmedim. Trabzonspor ve Şenol Güneş'e borçluyum. Sezon sonunda sözleşmem bitiyor. Tabiki önceliğim her zaman Trabzonspor olacak'' dedi.



Devre arasında da takımdan ayrılmayı düşünmediğini söyleyen Kıvrak'' Transfer haberlerimi basından okuyorum. Böyle bir şey yok. Ben bir an önce sıranın bana gelmesini istiyorum. Sezon sonu sözleşmem bitiyor. Fakat önceliğim her zaman Trabzonspor olacaktır'' dedi.



htspor
 
Cevap: Galatasaray'la görüşmedim!



Dilerim görüşürsün, Onur gibi bir kalecinin olması insana güven veriyor. Bu sene sıkıntı yok ama önümüzdeki sene Muslerayla rotasyon yapabilecek iyi bir kaleciye ihtiyacımız olacak.
 
Cevap: Onur: "Galatasaray'la görüşmedim!"



Kisaca Galatasaray benimle ilgilensin bak sezon sonunda sözlesmemde bitiyor diyor :)
 
Cevap: Onur: "Galatasaray'la görüşmedim!"



Bunu da alırsak Sadri Şener heralde güvenlik kamerası bile görse konuşacak etik değil bu diye. :)
 
Cevap: Onur: "Galatasaray'la görüşmedim!"



ufuk gönderilip onur alınabilir diye düşünüyorum



bonservissiz bir şekilde tabi.
 
Cevap: Onur: "Galatasaray'la görüşmedim!"



ONUR RECEP KIVRAK



TRABZONSPOR A.Ş. 01.06.2011 31.05.2013 Sözleşme Yenileme 05.07.2011



2013 te bitiyor sözleşmesi
 
Üst Alt