Onyekuru İçin Pazarlık Başladı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Onyekuru İçin Pazarlık Başladı!


5c49499c66a97cbc22127023

Galatasaray, sezon başında Everton'dan bir yıllığına kiraladığı Henry Onyekuru'nun bonservisini almak için harekete geçti.

FootballGhana adlı internet sitesi, sarı-kırmızılıların, İngiliz kulübü ile temasa geçerek ön çalışma yaptığını yazdı. Haberde; Onyekuru'nun Türkiye'de mutlu olduğuna vurgu yapılarak, 21 yaşındaki oyuncunun geleceğinin yakın zamanda belli olacağı kaydedildi.

sabah
 
ilk geldiği ana göre kendini epey geliştirdi eğer ucuza alabilirsek ilerde iyi bir paraya satarız bruma transferi gibi olur zarar ettirtmez genç ve gelişime açık bu tarz oyuncular
 
Biz diyoruz Gumushane, siz diyorsunuz gotüm sahane.. oncelik forvetttttt


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Hahah, bunlarin yapacagi is iste buydu.

Ozan ve Garry’den elde edilen bütçenin büyük bir bölümünü buna yatiracaklar.
 
Once 2 santraforunu al, sonra para kalirsa onyekuruyu alirsin. Alinmasin demem, 21 yasinda, dogru fiyata alirsan zarar etmezsin. Zaten palavradir. Kimseyi almayip GS in hem bu, hem de gelecek senesini bitirecek basiretsiz cengiz yonetimi.
 
biz diyoz çanakkale boğazı bunlar diyo yandı g.tümün ağzı ne onyekurusu mk çok pis dalacam yemin ederim karşımda olsa şu an apo'ya varya

indir (1).jpg
 
Son düzenleme:
Hiç sevemedim sevecegimi de zannetmiyorum..1 sene daha kiralık olacaksa amenna, bonservisi alınırsa pis soverim.. Geldi geleli 1 maç iyi 2 maç ortada yok şeklinde seyrediyor.. bunun fiziği falan da kuvvetlenmez çitlembik yahu.. tutma ihtimali tutmama ihtimalinden daha düşük, hocam da bilir işini ayrıca , para verdirtmez buna.. kiralık iyidir , yoklukta gideri var ..
 
Üst Alt