Onyekuru’nun Everton’a Dönmesi Zor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Everton Teknik direktörü Marco Silve önümüzdeki sezon takım planı ve Onyekuru ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

skor-manset-kurtarildi-13_16_9_1558515055.jpg

Galatasaray’ın İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton’dan kiraladığı Henry Onyekuru’yu elinde tutmak istiyor. Sarı-Kırmızılılar, Nijeryalı kanat oyuncusunu kiralık veya bonservisiyle yeniden kadroya dahil etmeyi hedeflerken, İngiltere’den bir açıklama geldi.

Everton Teknik Direktörü Marco Silva, Onyekuru’nun durumu hakkında konuştu ve bu bölgede oynayan 4 oyuncusunun olduğunu söyledi. Silva açıklamasında, “Henüz Onyekuru için bir karar vermedim. Şu anda kadromuzda Onyekuru’nun bölgesinde görev yapabilen 4 oyuncu var. Richarlison, Lookman, Bernard ve Theo… Ayrıca Onyekuru’nun çalışma izniyle ilgili de sorun sürüyor” yorumunda bulundu.

FATİH TERİM TALEPTE BULUNDU
Bu açıklama Sarı-Kırmızılı yönetimin elini güçlendirdi. Galatasaray, oyuncuyu kiralık veya bonservisiyle birlikte kadroya dahil etmek istiyor. Cim-Bom, 10 milyon euro civarında bir rakam önerdi ama Everton, 20 milyon euro talep ediyor.
Bu pazarlıklar sonucunda taraflar orta noktayı bulursa Onyekuru’nun tapusu alınacak. 21 yaşındaki Nijeryalı kanat oyuncusunun kiralık olarak 1 sezon daha Sarı-Kırmızılı formayı giyme ihtimali bulunuyor. Fatih Terim, yönetimden Onyekuru’yla ilgili adım atılmasını istedi.

Skor
 
FLAŞ | Daily Post (Kuzey Galler)

Henry Onyekuru'nun çalışma izninin alınamaması yine en büyük sorun. Uluslararası maç yetersizliğine rağmen Galatasaray ile kazandığı güçlü ivme potansiyel taliplerinin çok olacağı ve Everton'a cazip bir teklifin gelme olasılığını yükseltiyor.


46634
 
Üst Alt