Opta Facts | Kayserispor – Galatasaray | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
773bf397667943c9af63e1468b7d0fd9.jpeg

Galatasaray, Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu’nun 18. haftasının kapanış mücadelesinde Kayserispor’a konuk olacak. Bu mücadele öncesi OPTA tarafından derlenen maç önü notları (OPTA Facts) şu şekilde:

*Fatih Terim, teknik direktör olarak Kayserispor ile Süper Lig'de karşılaştığı 4 maçın tamamını, sadece 1 gol yiyerek kazandı ve rakibi karşısında hiç geri düşmedi.
*Galatasaray bu sezon ligin en fazla şut atan ikinci takımı (238). Ligde kalesine en az isabetli şut gelen ekipler sıralamasında ise Galatasaray ikinci (58), Kayserispor ise (60) üçüncü sırada yer alıyor.
*Bu sezon maçların ikinci yarılarında en fazla gol atan takım Galatasaray (23), en az gol yiyen takım ise Kayserispor (7).
*Galatasaray'ın ligde attığı son 8 golün tamamı farklı oyunculardan geldi (Fernando, Gomis, Belhanda, Feghouli, Ndiaye, Rodrigues, Yasin ve Maicon).
*Bafetimbi Gomis, bu sezon ligde en fazla gol atan (14, Burak Yılmaz ve Adis Jahovic ile birlikte), en fazla isabetli şut çeken (29) ve rakip ceza sahalarında topla en fazla buluşan (101) oyuncu.
 
Üst Alt