orçun sözer | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

orçun sözer


Ligin bitip transfer döneminin başlamasıyla birlikte yeniden günlük sohbetlerinde ve taraftar forumlarında milyon eurolardan bahsetme şansını yakalayan Orçun Sözer cephesinde keyifler yerinde.

Özel bir firmada aylık 3100 TL net maaşla çalışan genç makine mühendisi, bu akşam yaptığı açıklamada Galatasaray'ın Fransız golcü Gomis için yaptığı 2.5 milyon Euro bonservis ve yıllık 3 milyon Euro'luk teklifi "Abi Gomis 31 yaşında. O yaşta adama o bonservis çok. Yıllık da en fazla 1.5-2 milyon Euro eder, daha fazla değil." sözleriyle değerlendirirken, hayatının geri kalanında birlikte göremeyeceği 500 bin Euro'yu arada küsürat olarak saymanın tadını doyasıya çıkardı.

İstanbul Bakırköy'de 2 ev arkadaşıyla birlikte yaşayan ve an itibariyle vadeli hesabında 273 TL bakiye, kredi kartında ise 98 TL limiti bulunan Sözer, takımı Galatasaray'ın transfer politikası hakkında sert açıklamalara imza attı. 187 TL'lik elektrik faturasının bölüşümü yüzünden ev arkadaşlarıyla yaşadığı tartışma nedeniyle biraz gergin olan Sözer, "Abi tuttular Bruma'yı dalga geçer gibi 12.5 milyon Euro'ya sattılar. 12.5 milyon Euro ne ..k ya çerez parası!" derken, ne sorunun cevabının 50 milyon TL olduğunu, ne de hayatı boyunca 50 milyon TL'si olan birini tanımamış olduğunu da en ufak bir şekilde umursamadı.

15-20 milyon eurolar havada uçuştu

Geçtiğimiz hafta 300 TL fazla maaş için rakip firmayla iş görüşmesi yapan ve hala net bir yanıt alamayan başarılı makine mühendisi, kendisiyle aynı yaşta olan Belhanda'ya verilen 8 milyon Euro içinse olumlu konuştu. "Ya orada yönetime fazla yükleniyorlar bence. Belhanda'nın neticede kumaşı belli, her an patlama yapabilecek bir adam. Bi tutturursan seneye 15-20 milyon Euro'ya elini öpene satarsın. Bu iş biraz da kumar tabii" diyen Sözer, mobil veriden fatura girmesin diye wi-fi'i açıp evin internetinden youtube'a girerek oyuncunun bir kaç videosunu da paylaşmayı ihmal etmedi.

Sözer, Fenerbahçe'nin Mehmet Ekici'ye verdiği senelik 2 milyon Euro'nun ise fazla abartıldığı görüşünde. "Adam Bayern Münih'de oynamış abi. Herhalde 2 milyon alacak, 300 bin Euro'ya gelecek değil ya ahahhaha" diyen Sözer, 300 bin Euro'yu 4'le çarptığında çıkan sonuç için tek böbreğini rahatlıkla vereceğini kısa bir an boyunca aklına getirdikten sonra gülmeyi bırakarak Emre Mor transferi yorumuna geçti.
 
Son düzenleme:
tumblr_nl7grgWyhi1txdvnno1_500.gif
 
Bu orcunun daha cok anlatacaklari var. Dursun hakinda ne düsünüyor acaba

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
Yer yer tebessüm ettim. "mobil veriden fatura girmesin diye wi-fi'i açıp evin internetinden youtube'a girerek oyuncunun bir kaç videosunu da paylaşmayı ihmal etmedi." kısmı güzel. :D
 
Üst Alt