Örümcek Adam Karakteri Öldü | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Örümcek Adam Karakteri Öldü


Tüm dünyada milyonlarca hayranı olan 'Örümcek Adam' (Spider Man) karakteri dün öldü.



ABD’de dün yayımlanan Brian Michael Bendis imzalı ‘Örümcek Adam’ın Ölümü’ isimli 160’ıncı çizgi romanda, ‘Örümcek Adam’ karakteri Peter Parker, başdüşmanı Green Goblin’in kollarında ölüyor.



Amerikan AP ajansına konuşan yazar Bendis, “Kahramanca veda edecek, ölümü boşa olmayacak. Bunu söylemesi utanç verici, ama size yalan söylemeyeceğim. Yazarken çok duygulandım, gözlerimden yaşlar aktı” dedi.



Amazing spiderman serisinde yaşamaya devam Örümcek Adam hayranlarının ise endişelenmesine gerek yok. Çizgi romanın haklarına sahip Marvel Comic şirketi, ölen Örümcek Adam’ın ‘Ultimate Spider Man’ serisine ait olduğunu, ‘Amazing Spider Man’ serisinin ise devam edeceğini açıkladı.



Milliyet
 
Cevap: Örümcek Adam öldü



Forumca Gazeteye bassaglıgı ilanı vermek gerekiyor sanırsam son göreviimizi yerine getirelim
 
Cevap: Örümcek Adam öldü



Film serisi en az 8 seri olacak veya daha fazla. Ee sen bu filmlerin sadece 3 tanesi çekilmişken, neden böyle bir açıklama yaparsın ki? Yani sonunda öleceğini bile bile, ben artık neden takip edeyim seni, çizgi romanlarını veya çizgi videolarını? Bence bunun altında başka birşey var, ticari bir plandır.
 
Cevap: Örümcek Adam öldü



Böyle mi öldü?



dead_spider-man-.jpg
 
Cevap: Örümcek Adam öldü



Allah rahmet eğlesin. Cenaze namazını Doctor Octopus'un, Lizard'ın olduğu yere gitti.Mekanı cennet ola.
 
Cevap: Örümcek Adam öldü



Bazen ayakta ölmesini biliceksin bravo Örümcek adam bravo korkaklar kahraman olamaz. Ag atmıs binaya ama yeni aldıgı ag cin malıymıs kontrol etmeden kendini salınca tabi anlamıs ama iş işten gecmiş ne sehit ne gazi tezek yoluna gitmiş garibim
 
Üst Alt