Oscar Ödüllerinde Yanlış Anons Olayı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Oscar Ödüllerinde Yanlış Anons Olayı!


270220170826537819977_2.jpg


En iyi film ödülünün içinde yazılı olduğu zarflar karıştı. Dünya 5 dakikalığına yanıldı.

Dünya film sektörünün en büyük ödül töreni olarak adlandırılan Oscar ödül törenlerinin 89’uncusu bugün gerçekleştirildi. Türkiye saati ile 08:00’da sona eren törende bu yıl tarihi bir rezalet yaşandı. Törende ‘en iyi film ödülü’ zarfları karıştı. Hem törene katılanlar hem de ekran başındakiler şoke oldu.
skandal-3-2.jpg


Gecenin sonunda, Akademi'ye göre yılın en iyi filmi Aşıklar Şehri (La La Land) olarak açıklandı. Anonsu Amerikalı ünlü aktör Warren Beatty yaptı. Kısa süre içinde en iyi film Oscarı'nın bulunduğu zarfın karıştığı açıklandı.

Ve en iyi filmin Ayışığı'nın (Moonlight) olduğu ortaya çıktı.

skandal-2-2.jpg


Aşıklar Şehri filminin yapımcısı ve oyuncusu Jordan Horowitz eline gerçek duyuruyu alarak izleyenlere gösterdi.

Bu ‘düzeltmeyle’ La La Land’ın başrol oyuncusu Emma Stone (Kendisi gecede en iyi kadın oyuncu ödülünü de aldı) başta olmak üzere film ekibi büyük bir şok yaşadı. Tören bu tarihi rezaletin şoku ile sona erdi.

Bu durum bize
[FONT=pt_sansbold]Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile 1-1 berabere kalarak [/FONT][FONT=pt_sansbold]''Şampiyon Fenerbahçe'' [/FONT]
şeklindeki anonsunu hatırlattı.
 
Bence araştırmak lazım Fener'le bir alakası var filmin yapımcısının, oyuncusunun vs en kötü İstanbul'a geldiğinde Ali Koç'un otelinde kalmış olabilir biri.
 
hahahahaha la la land yapımcısı moonlight yazan kapığı gösteriyor eliyle millete sdsaadsdsddass resmen trollemişler la la cıları sasdsdasasdss
 
Son düzenleme:
Üst Alt