Osman Aşkın Bak: "Galatasaray içimi acıtıyor" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Osman Aşkın Bak: "Galatasaray içimi acıtıyor"


galatasaray-icimi-acitiyor_66590.jpg


Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sporun Zirvesi'nde açıklamalar yaptı. Bak, gündemde olan yabancı sınırı hakkında konuştu.

Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, ajanslar, gazete ve televizyonların spor müdürleriyle Sepetçiler Kasrı’nda bir araya geldi. Bakan Bak burada Türk futbolu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Yabancı oyuncu sayısını kademeli olarak düşürülmesi gerektiğini belirten Osman Aşkın Bak “Yabancı sayısının sınırsız olmasına karşıyım. Bu sayı kademeli olarak düşürülmeli. Galatasaray'ın geçtiğimiz hafta 11 yabancıyla sahaya çıkması içimi acıttı. Galatasaray UEFA Kupasını kazandığı zaman 3-4 yabancı oyuncusu vardı. Altınordu’da şuan iyi yolda. Altyapıya güzel destek veriyor. Altyapıya teşvik vermek arzusundayız. Yabancıların da kaliteli olması gerekiyor. Bazen bunu tutturamıyoruz. Yabancı futbolcular seyir zevkini attırıyor olabilir ama biz az çalışıyoruz. Hem sporcusu, hem antrenörü, hem futbolcusu az çalışıyor. Sporda bilimi kullanmamız gerekiyor” diye konuştu.​
 
fikirleri için başlık açmaya değecek bir insan değil. zaten onun fikri değil cumhurbaşkanının fikri önemli. spor bakanının fikrini soran kim ?
 
O zaman devşirme oyuncular madalya aldığında için acısın. 80 milyonluk ülkeden adam gibi sporcu çıkartmayıp, bir de üstüne böyle lafla etmiyorlar mı ?
 
Biz yine ayni oyuncularla ciksaydik siz de diger spor dallarinda cokca yaptiginiz gibi devrisip milli takiminizda oynatabilseydiniz o zaman sorun etmeyecektiniz yani degil mi ? :)
 
Brezilyalı futbolcu Mehmet Aurellio
Sloven basketbolcu Emir Preldzic
Çinli masa tenisi oyuncusu Melek Hu
Etiyopyalı atlet Elvan Abeylegesse
Dağıstanlı güreşçi Şamil Erdoğan

neyse daha fazla saymayacağım yüzlerce yabancının ülkene gelip spor yapmasını bırak milli formayı giyerken de içiniz acıyor muydu acaba? Üstelik bir çoğu dopingden ceza almışken?

İnsanlarla dalga geçmeyin.
 
Bu adamı tanıyorum.
Birçok kez İstanbul için adaylığını koyarken mahalleyi ziyarete geldi. Sporla alakası olmayan adamlar spor bakanı olursa böyle olur.
Saçmalık yahu.
 
Üst Alt