Osman Coşkun | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Osman Coşkun


osmancoskungs1.jpg



Osman Coşkun

Galatasaray Eski Futbolcusu



11 Ocak 1972 Rize'de doğdu.

1990 yılında Çorluspor'da başlayan futbol kariyeri sırasıyla Tekirdağspor, Gençlerbirliği, Galatasaray, Bursaspor ve Belçika 'da bir sezon devam ettikten sonra son erdi.



Osman Coşkun Galatasarayımız 'da 1997-1998 sezonunda Teknik Direktör Fatih Terim döneminde Gençlerbirliğinden savunmanın sol kanadı için transfer edildi. İstikrarlı ve mücadeleci bir futbolcuydu. 1999 İlk sezon sonunda Bursaspor'a transfer oldu.



1994 yılı Avrupa şampiyonası Grup Elemelerinde Türkiye : 1 Polanya :0 şeklinde sonuçlanan karşılaşmada U-21 Türk Milli Futbol Takımımızda ayyıldızlı formayı giyme onuru ve gururunu yaşadı.

Halen Çorlu 'da bulunan Galatasaray Futbol Okulunda Galatasaray ve Türk futboluna yıldızlar yetiştirmek üzere Antrenör olarak görev yapmaktadır.



Sevgiyle kalın.
 
Cevap: Osman Coşkun



sol açıktan vurduğu topu kovalayıp sağ açıktan almaya çalışırdı.pek fazla oynayamadı ama halen GALATASARAY için çalıştığını öğrenmek sevindirici
 
Cevap: Osman Coşkun



99-2000'de geldiği yazılmış ama hatırladığım kadarıyla yanlış olmuş.97-98 sezonunda alınmıştı hatta o sezon çekilen ve tüm Galatasaraylı futbolcuların da rol aldığı "Cimbom'un sesi" isimli bilindik adıyla "Cimbom Galatasaray Galatasaray şampiyon" klibinde Osman da vardı.Fazla kadroya giren bir futbolcu değildi.99-2000 sezonunda yani UEFA Şampiyonu olduğumuz sezonun sonunda yoktu eğer olsaydı fotoğraflarda falan görürdük.Sanırım o sezonun devre arasında gönderilmişti..
 
Cevap: Osman Coşkun



Bence daha erken Galatasaray'a gelmişti hatta zannedersem Fatih Terim'in ikinci sezonunda. Ayrıca üçüncü sezonunda da forma giymişti. Meşhur Gençberliği Türkye Kupası maçında 20'lere kadar uzatan penaltılarda Galatasaray adına penaltıyı kaçıran futbolcuydu.
 
Cevap: Osman Coşkun



Özlemişim be Edip abinin açtığı eski futbolcu konularını okumayı. Emeğine sağlık abi.
 
Üst Alt