Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz: "Galatasaray favori görünebilir ama..." | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz: "Galatasaray favori görünebilir ama..."


osmanlisporda_irfan_buz_fenerbahceden_3_puani_almak_istiyoruzHr.jpg

Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda Galatasaray ile zorlu bir maça çıkacaklarını belirterek, "Bizim için her puan çok önemli." dedi.


Buz, Batıkent Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde son iki maçta 4 puan topladıklarını hatırlattı.

İkinci devrenin ilk haftasında Evkur Yeni Malatyaspor ile 0-0 berabere kaldıkları karşılaşmayı değerlendiren Buz, "İstediklerimizi ilk devre tam yapamadık. Kalecimiz Karcemarskas ile merkez defans bizi oyunda tuttu. İkinci devre daha iyi futbol oynadık. Kazanabilirdik, direkten dönen pozisyonumuz var. Sonuçta, yenemiyorsan da kaybetmeyeceksin." diye konuştu.

Ligde 18 puanla 14. sırada yer alan başkent ekibinin teknik direktörü, 27 Ocak Cumartesi günü deplasmanda Galatasaray ile oynayacakları maça iyi konsantrasyon sağlamaları gerektiğine işaret etti.<br><br>Buz, karşılaşmaya iyi hazırlanacaklarını vurgulayarak şöyle devam etti:

"Önümüzde zorlu bir deplasman var. Galatasaray maçına iyi konsantrasyon sağlayıp çok iyi bir şekilde cevap vermek istiyoruz. Bizim için her puan çok önemli. Galatasaray favori görünebilir ama futbolda oynanmadan hiçbir maç kazanılmaz, kaybedilmez. Çok iyi bir şekilde hazırlanıp mücadelemizi vereceğiz."

TRANSFER ÇALIŞMALARI

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Buz, "Tortol Lumanza, Ceyhun Gülselam ve Yalçın Ayhan'ı transfer ettik. Muhammed Bayır ve Mehmet Güven de tekrar aramıza döndü. Ceyhun'un bir sakatlığı var. Bu hafta kadroya alabiliriz ama net değil. Önümüzdeki hafta kesinlikle olacaktır. Forvete oyuncu almak istiyoruz. Görüştüğümüz oyuncular var, çalışmalar sürüyor." ifadelerini kullandı.

REGATTIN: "DIŞARIDA KAZANMAYA BAŞLAMALIYIZ"

Osmanlıspor'un Faslı futbolcusu Adrien Regattin ise Galatasaray maçının zorlu geçeceğini ama istedikleri sonucu alacaklarına inandığını söyledi.

Regattin, takım arkadaşlarına güvendiğinin altını çizerek, "Çok iyi bir takıma karşı çok iyi bir statta oynayacağız. Galatasaray, Süper Lig'in en iyi takımlarında biri, belki de en iyisi. Bizim durumumuz belli. Orada en iyisini yapmak durumundayız. Doğruyu söylemek gerekirse bizim için zor olacak ama takımıma güveniyorum. En iyi sonucu alacağımızdan eminim." değerlendirmesinde bulundu.

Bu sezon deplasmanda galibiyetlerinin bulunmadığının hatırlatılması üzerine 26 yaşındaki kanat oyuncusu, "Dışarıda kazanamıyoruz ama içeride son dönemde çok iyi bir seri yakaladık. 2018'de dışarıda da kazanmaya başlamamız lazım. İyi bir takımımız olduğunu düşünüyorum. Sıralamada yavaş yavaş yükselmemiz gerekiyor." diye konuştu.

Osmanlıspor'da 2. sezonunu geçiren Regattin, Türkiye'de mutlu olduğunun altını çizerek şunları kaydetti:

"Kulüpte aile ortamı var. Çok iyi bir kulüp. Bundan dolayı da geçen yaz sözleşmemi uzattım. Burada kendimi çok iyi hissediyorum. Ailem çok mutlu. Ankara çok güzel bir şehir. Fransa'da gençken uzun süre oynadım. Türkiye'ye her sene büyük futbolcular geliyor. Futbolun seviyesinin zaten yükseldiğini, iyileştiğini görüyoruz. Bunların dışında da Müslüman bir ülke. Burada kendimi çok iyi hissediyorum."

NTV Spor
 
Tam Fen bilgisi öğretmeni tipi var bu hocamızda. Dedikleri ise çok mühim değil. Regattin kardeşimiz de yanlış hedef maç seçerek bazı yoksunlukları olduğunu göstermek istemiş sanırım.
 
Üst Alt