Osmanlıspor'dan Galatasaray'a Aynı Tarife! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Osmanlıspor'dan Galatasaray'a Aynı Tarife!


5135140.jpg

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek'in yeni durağı İngiltere olacak. Orta sahaya iki takviye için Manchester City'den Fernando ve Stoke City'den Imbula'nın kadroya katılması planlanıyor. Imbula'ya Fransa'dan taliplerin olması ve Stoke City'nin kiralamaya soğuk bakması yüzünden Galatasaray, 8 numara alternatifi olarak listesine Osmanlıspor'dan Badou Ndiaye'yi ekledi.


Ndiaye'ye 2.2 milyon Euro ödemeyi göze alan sarı-kırmızılıların Senegalli yıldızın bonservisi için ayırdığı bütçe ise 6 milyon Euro...

Ndiaye'nin 4 yıllık imza atması halinde 1.3 milyon Euro menajerlik komisyonu ödeneceği de öğrenildi. Osmanlıspor ise Ndiaye ile ilgilenen İngiliz kulüplerinden talep ettiği 10 milyon Euro'yu Galatasaray'dan da istiyor.

Geçen iki sezonda 75 maça çıkan 26 yaşındaki Ndiaye 18 gol-7 asistlik etkileyici bir performans sergiledi.

Sabah
 
Ulan Dursun cinnet geçireceğim bir gün senin yüzünden Allahın cezası.

Bu herif Osmanlı da 500 bin € ya alıyordur ya almıyordur.



sent via GSC
 
Maaş aldığımız banka hesap işletim ücreti kesti diye patron bankayla yaptığı tüm işleri iptal edip başka bankaya geçtik. Bankanın genel müdürü şirkete geldi özür diledi bizim patron yine vazgeçmedi.

Bizim dursun komisyon ödüyor. Çıldıracağım. Rüşveti komisyon diye yumuşatıyorlar!!!
 
Bu rakamlar bir Osmanlispor oyuncusu icin cok fazla ucuk. Eger teknik heyet cok istiyorsa, max 5 milyon euro verilmelidir. Mecbur kalirsan da yanina bir iki gereksiz adami da verebilirsin. Oyuncuya da max 1.5 milyon euro maas verilir bu durumda. Yoksa hic gerek yok, git Fransa dan Ingiltere den kendini ust seviye olan takimlarda ispatlamis adami al gel. 10 milyon euro enayi parasi.
 
Gerek yok bu paraya başka yerden başka bir oyuncu alabiliriz rahatlıkla. Gidip Belçika liginden filan başka siyahi bir kardeşimizi alalım gerekirse.
 
Gerek yok bu paraya başka yerden başka bir oyuncu alabiliriz rahatlıkla. Gidip Belçika liginden filan başka siyahi bir kardeşimizi alalım gerekirse.
Belçika ligi kum gibi kaynıyor böyle hayvan gibi güçlü heriflerle. Hatta 2.ligde bile var böyleleri. Yanılmıyorsam Badou da Norveç liginden gelmişti.

Scout transferini yapmıyoruz hiç lanet olsun ya yıllardır şu Fransa Hollanya Belçika pazarına girmedik ya tam enayilik. Kum gibi futbolcu kaynıyor o bölgeler.

sent via GSC
 
Ndiaye için 10 m euro mu ne içiyor arkadaş bunlar.Gider bizim dursun verir o parayı bu adama tamam iyi oyuncu ama 10m euro edecek bir adam değil.
 
Bu herif istikrarsız .
2 milyondan fazla bonservis 500 binden fazlada maaş vermemek lazim.

Bana kalsa anadoludan topçu filan almam.
 
Son düzenleme:
Üst Alt