Otomobil Fiyatları Artıyor | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Otomobil Fiyatları Artıyor


İyi oluyor ben artık eğleniyorum, nasıl olsa arabam var, arabaya binmesem de koymaz, görgüsüz değilim, günlük 5-10km arası yürüyebiliyorum çok şükür.

Arabayı sadece hava atmak, kız düşürmek, ihale almak vs... gibi sonradan görme amaçlarla kullanmak için alanlar ve vergi ödemeyen, dümen yapan ve ''müslümanım'' diyerek dini kötüleyen yaklaşık 23 milyon kişi bu zamları hak ediyor.

Umarım C segment arabaların en boş benzinli düz viteslerin başlangıç fiyatı 100.000TL'yi geçer.

Çoğu yandaş inşaatçı fln vergi ödemiyor, çoğu kişi uyuşturucu kaçak sigara işi yapıyor zaten vergi vermedikleri için devlet de böyle geçiriyor yapacak bir şey yok.

Oh oh canıma değsin o BMW-Mercedesler'in en boşu 500.000TL olur umarım yakın zamanda.



''Eyyyy CEHAPE türbanlı bacılarımız Mercedes'e binemeyecek hiç utanmıyor musun???''
 
Yalnız bizim ülkede 2.el piyasasi daha ilginç 45-60 bandında arama yapınca birbirine cok yakın araçlar çıkıyor.
 
Yarasın, her geçen gün zamlanıyor zaten arada böyle büyük zamlar gelmezse kimse farkında değil ama market etiket fiyatları her hafta, her ay yenileniyor gıdım gıdım yukarı çekiliyor fiyatlar, daha sonra ürün boyutu küçültülüyor. Fiyat biraz aşağı çekilip devam ediyor arttırılmaya. En basitinden bildiğiniz Kola fiyatı sürekli yukarı çıkıyor 250 ml şişelerin ve 330 ml kutu fiyatı bayağı aldı başını gitti daha sonra şişe boyutunu 200 ml'ye düşürdüler, kutu kola boyutunu 250 ml'ye düşürdüler.

İnsanları uyutarak uydurmaya devam...
 
c684832bb4442b8b29c85d148b91d1ed.jpeg



Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk
 
Üst Alt