# Ozan İpek | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Ozan İpek


Galatasaray'ın adı Sercan Yıldırım ve Volkan Şen'den sonra bir başka Bursasporlu Ozan İpek'le anılıyor.



ozan_ipek1.jpg




DHA



Galatasaray, Bursaspor'un sol kanat oyuncusu Ozan İpek'i kadroya katmak için girişimlere başladı.

Genç futbolcunun menajeri Engin Kırkpınar'ın, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın Ozan'ı bırakmayacağını söylediği, transfer çalışmalarını yürüten Galatasaray Sportif Direktörü Adnan Sezgin'in ise, "Yazıcı'yı ikna edin" dediği öğrenildi.

Bu sezon ligdeki kötü gidişini dur demek isteyen Galatasaray'da Sportif Direktör Adnan Sezgin de listede bulunan futbolcularla teması hızlandırdı. Geçtiğimiz hafta Bursaspor'un genç futbolcusu Ozan İpek'in menajeri Engin Kırkpınar ile bir araya geldiği öğrenilen Sezgin'in, yetenekli sol kanat oyuncusunu kadroya katmak için girişimlere başladığı öğrenildi. Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın, "Bizim satılık futbolcumuz yok" sözlerinin yeniden Sezgin'e hatırlatılması üzerine ise Sezgin'in "Yazıcı'yı ikna edin. Devre arasında olmazsa sezon sonunda anlaşmaya varalım" dediği öğrenildi.​
 
Cevap: Cim Bom Ozan'ın peşinde



Şl liginde gördük..Tempoyu kaldıramadı.Hep topları kaybetti..Cüzi bir miktara alınacaksa gelsin..Bursada en az 5 isteyeceğine göre bu transfer olmaz..
 
Cevap: Cim Bom Ozan'ın peşinde



yaramaz ne ozan ne sercan yedek olarak volkan alınırsa alınır ama volkan için de bursanın nazı çekilmez iyice g. kalktı adamların...
 
Cevap: Cim Bom Ozan'ın peşinde



Bu adamı ne yapacağız ayıptır sorması ?



Arda bundan iyi, bunu yazmam bile saçma

Kewell bile bundan çok çok daha iyi bir futbolcu



Tek artısı çok koşmak ve istikrarlı olmak.

3-4 haftaya yuhalarız biz bunu :D
 
Cevap: Cim Bom Ozan'ın peşinde



Ise yaramaz. Teknik degil. Klasik kanat oyuncusu degil. Orta sahada B2B oyuncusu olabilir, cok kosan, pres yapan, top kapabilen bir oyuncu. Yani Ayhan'in yerine almak mumkun, ama kanata ? No way.
 
Cevap: Cim Bom Ozan'ın peşinde



volkanı biz yalanladık.sercan gitmicem diye açıklama yaptı.son çare ozan haberi.yüce Türk basını..
 
Üst Alt