Ozan Kabak Paniği! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
5c11f1adae298b429a1ba0b3

Galatasaray yönetimi, 1 yıl sonra sözleşmesi bitecek olan ve 7.5 milyon Euro serbest kalma bedeli bulunan genç yıldızı elden kaçırmak istemiyor.

Henüz 18 yaşında olmasına rağmen gösterdiği müthiş performansla Avrupa devlerini peşinden koşturan Ozan Kabak'ta çok büyük bir tehlike kapıda... Yönetimin uykularını kaçıran ilk konu, genç yıldızın sözleşmesinin 2020 yılında bitecek olması.

HEDEF 5 YILLIK İMZA

Bundan daha sıkıntı verici olan konu ise Ozan Kabak'ın sözleşmesinde 7.5 milyon Euro serbest kalma maddesi olması. Galatasaray bir an önce milli futbolcuya 5 yıllık imza attırmak ve sözleşmedeki serbest kalma maddesini kaldırmak istiyor. Ancak bu süreçte 7.5 milyon Euro ödeyen her kulüp Ozan'ı kadrosuna katabilecek.

Takvim
 
teklif gelse bile gitmek isteyeceğini sanmıyorum. en azından kulubten kaçarcasına. bu paraya da rızamızın olmayacağını düşünürsek, olmaz o iş. geçiniz.
 
7,5 MİLYON veren olunca sanki kafasına silah mı dayamış oluyorlar gitmesi için?
futbolcunun da rızası olur ise o madde geçerli olur.
zorla birşey yok.
 
Sizin yapacağınız haberi seveyim 7.5 veren her kulüp kadrosuna katabilecekmis sanki ozan gidecek onun fikri önemli değil gibi boş yere milleti germek icin haber yapıyorlar
 
Ozan'ın yerinde olsam en az 5 sene daha Galatasaray'da oynar ondan sonra Avrupa'ya giderdim. Şu an çok erken yaşı çok küçük gideceği yerde çakılma riski var.
 
Üst Alt