Ozan Kabak'ın Takımı Stuttgart Küme Düştü - Sayfa 5 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ozan Kabak'ın Takımı Stuttgart Küme Düştü


@Kenan Ünal
Yusuf ve apo hatir icin kaliyorlar.
Teklif 2 senedir geliyor ama gitmedi ikisi de
Istanbul cocuklarindan farkli biraz trabzon cocuklari
Cocuk pejo 206ya biniyor hala :D
Olabilir renkdas buna bir sey diyemem. Benim dedigim teklifin miktari, Agaoglu ikisi icin 40 milyon teklif edildi dedi diye buna gözü kapali inanmam. Bu ülkemiz futbolunun realitesi ile uyusmuyor. Senelerdir sampiyonlar liginde olmayan bir takimin oyuncularindan bahsediyoruz.
 
Gündemi takip eden her Galatasaraylı bu adamdan nefret değil ama öfke duymakta sonuna kadar haklı

Kaçıp gitti kulübü zor durumda bıraktı,sözleşme imzalamamak için türlü işler peşine girdi.Terime laf çakmak için Şenola yarandı daha ne yapsın ??

Kim diyor zor durumda bıraktı diye? Kendi kafanızda sanal gerçeklikler yaratıyorsunuz yemin ediyorum. Şunu kafanıza sokun artık, şu hayatta her şey siyah veya beyaz değil. Başka renkler de var. Ozan kariyerine Avrupa'da devam etmek istedi ve iyi bir bonservis bedeli kazandırarak takımdan ayrıldı. Bundan sonrası da kendi bileceği iştir. Bitti gitti.
 
Yusuf'un 206'ya bindiği falan yok, ilk göz ağrım diye bordo maviye boyatıp 2 tur atmış ve video çekmeyi unutmamış. Birisi yer sofrasında foto atar, diğeri eline davulu alıp razaman gecesi sokaklara çıkar. Tamamiyle şov peşindeler. İstanbul'a kapak atmak için muhtemelen her gün dua ediyorlar. Ozan şov yapmadı, bu kulubü sömüreyim de demedi. Önce kal dediler tamam dedi, sonra git dediler, o da gitti. Yarın birgün Emre B.'nun yolundan giderse işte o zaman vefasızlık yapmış olur.
 
Şampiyonluk öyküsünü izliyorum, çocuk Fatih Terim hakkında çok güzel sözler söylemiş. Milli Takıma çağıran Şenol Güneş için de açıklamalar yaptı diye neden bu kadar kafa takıldı anlamak güç.
 
Dönecek söylentileri var kiralık olarak fakat tandemi bozmak kendisini de yedek oturtmak çok saçma bir hareket olurdu.

Marcao-Luyindama tandemi bozulmaz bozulamaz bozulması teklif dahi edilemez.
 
Üst Alt